Unutulmayan Aşklar" Sergisi - Son Dakika
Yerel

Unutulmayan Aşklar" Sergisi

Unutulmayan Aşklar" Sergisi

Adem ve Havva ile başlayan, Leyla ile Mecnun, Aslı ile Kerem, Ferhat ile Şirin gibi tarihe geçmiş birçok aşklar dilden dile dolaşırken, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde bir kez daha Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sergi ile anıldı.

14.02.2014 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adem ve Havva ile başlayan, Leyla ile Mecnun, Aslı ile Kerem, Ferhat ile Şirin gibi tarihe geçmiş birçok aşklar dilden dile dolaşırken, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde bir kez daha Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sergi ile anıldı.

Optimum'da bu kez Sevgililer Günü'ne özel "Unutulmaz Aşklar" sergisi açıldı. Geçmişten günümüze aşk hikayelerinin kahramanlarını konu alan sergide, Adem ile Havva'nın dünyanın ilk aşkı olduğunu vurgulanırken, yakın tarihimizden de unutulmayan ünlülerin aşkları konu edildi.

"Prens William- Kate Middleton, Brad Pitt- Angelina Jolie, Evita Peron- Juan Peron, David Beckham- Victoria Beckham, Marilyn Monroe- Arthur Miller, Ferhat-Şirin" gibi tarihe geçmiş aşıkların fotoğraflarının ve biyografilerinin yer aldığı sergi büyük sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü.

365 gün hesaplı alışverişin yanı her özel günü unutulmaz kılan Adana Optimum'daki sergiyi gezenler unutulmayan aşıkların fotoğraflarının yanı sıra bu fotoğrafların altlarındaki yazılarda yer alan hikayeleri de okuyarak, bilgi sahibi oldular. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Unutulmayan Aşklar' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement