Ünüvar'dan "Feke-mansurlu Yolu" Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Ünüvar'dan "Feke-mansurlu Yolu" Müjdesi

Ünüvar\'dan "Feke-mansurlu Yolu" Müjdesi

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Feke-Mansurlu yolu ihalesinin 12 Ağustos Çarşamba günü yapılacağını bildirdi.

04.08.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Feke-Mansurlu yolu ihalesinin 12 Ağustos Çarşamba günü yapılacağını bildirdi.

Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçelerini Kayseri'ye bağlayarak, bölgeyi "çıkmaz sokak" olmaktan kurtaracak Feke-Mansurlu yolunda sona yaklaşılıyor.

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Feke-Mansurlu yolunun 88. kilometresi ile 148. kilometresini kapsayan çalışma için ihalenin 12 Ağustos Çarşamba günü yapılacağı müjdesini verdi. Ünüvar, Karayolları Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilecek proje kapsamında, güzergah üzerinde bulunan Aşağımansurlu, Gaffuruşağı, Musalar, Ormancık, Bekirhacılı ve Değirmendere köyleri arasında asfaltlanmamış yol kalmayacağını belirtti.

Ünüvar, bölge halkının yıllardır tamamlanmasını beklediği Feke-Mansurlu yolunun, ihalenin ardından başlatılacak çalışmalarla en kısa zamanda bitirileceğini kaydetti.

Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, 107 kilometrelik Kozan-Mansurlu yolunun da 2014 yılı sonuna kadar 40,3 kilometrelik kısmının tamamlanarak trafiğe açıldığını, bunun için 131 milyon TL harcandığını ifade etti. Bu yolda da çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Ünüvar, proje kapsamında 2015 yılında 6,2 kilometrelik yol yapımının hedeflendiğini belirtti. Ünüvar, söz konusu projenin, 2017 yılında tamamlanacağını kaydetti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünüvar'dan 'Feke-mansurlu Yolu' Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kayserili: Yol demek medeniyet demektir. Kozan- Mansurlu yolu 20 yıl önce başladı. 20 yılda 40.3 km yapıldığına göre geriye kalan 67 km 33 yılda yapılır herhalde. Gidin yolun diğer ucu Kayseri tarafını görün onlar yaptırıyor da siz neden yaptıramıyorsunuz. 0 0 Yanıtla

Advertisement