Ünüvar, Gazzeli ve Azeri Yaralıları Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Ünüvar, Gazzeli ve Azeri Yaralıları Ziyaret Etti

TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Ünüvar, Gazzeli hastaları ve Azerbaycanlı yaralı askerleri, tedavi gördükleri Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

12.08.2014 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Türkiye'ye uçak ambulansla Gazze'den getirilen Filistinli ve Azerbaycan'dan getirilen yaralıları, tedavi gördükleri Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

Ünüvar, yaptığı yazılı açıklamada, ziyarette, Gazzeli hastaların tedavilerini sürdüren hekimler ve hastane yöneticilerinden bilgiler aldığını, Gazze'den getirilen Nida Alkara, Rahma Alatwı ve Ihap Mahamad ile sohbet ettiğini belirtti.

Hastalara, Türkiye'de kendi evlerindeki gibi rahat olmalarını, ülkelerinde yaşanan savaşın en kısa sürede biteceğine inandığını ve millet olarak dua ettiklerini söylediğini kaydeden Ünüvar, hastaların da "bir problemlerinin olmadığını ve Türkiye'ye, milletine ve Hükümetine teşekkürlerini" ifade ettiklerini bildirdi.

Türkiye-Azerbaycan Dostluk Grubu Başkanı sıfatıyla, ayrıca, Azerbaycan– Ermenistan arasında çıkan çatışmada yaralanan ve Türkiye'ye getirilen askerler Elvin Asgerov ve Serhan Tahirzade'yi de ziyaret ettiğini belirten Ünüvar, askerlerle bir süre sohbet ettiğini ve kırmızı karanfiller verdiğini bildirdi.

Necdet Ünüvar, "Gerek Azerbaycan gerekse Gazze'den ülkemize getirilen kardeşlerimiz, devletimizin büyüklüğünü gösteriyor. Aynı zamanda Azerbaycan ve Gazze'ye yapılan insani yardımlar ve ülkemize getirilen yaralı kardeşlerimize kapılarımızın açılması, Azerbaycan ve Filistin'e olan sevgimizin büyüklüğünü göstermektedir" ifadesini kullandı.

Ziyarette Ünüvar'a, Hastane Yöneticisi Prof.Dr. Safa Kapıcıoğlu ve Hastane Başhekimi Doç. Dr. Murat Akçay eşlik etti. - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Ünüvar, Gazzeli ve Azeri Yaralıları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement