Ünver'den Serdivan Teşkilatında - Son Dakika
Güncel

Ünver'den Serdivan Teşkilatında

"Biz bu davaya gönlümüzü koyduk. Nefesimizin son anına kadar bu davaya hizmet edeceğiz"

19.03.2015 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teşkilat ziyaretine Serdivan İlçesi ile start veren MHP Sakarya Milletvekili A. Adayı Orhan Ünver; "Ziyaretime buradan başladım, Bunun anlamı büyük. Çünkü ben zamanında üyeliğimi Serdivan teşkilatına ve siyasi çalışmamama buradan başlamıştım" dedi.

Aday Adaylığını açıkladıktan sonra ilk ziyaretini Sakarya Ülkü Ocakları'na, ilk STK ziyaretine de Sakarya Muhtarlar Derneği'ne gerçekleştiren MHP Sakarya Milletvekili A. Adayı Orhan Ünver, ilk teşkilat ziyaretine de MHP Serdivan Teşkilatı ile başlayarak, çalışmalarına hız verdi. 2011 yılındaki Genel seçimlerinde partisinin Sakarya İl Başkanı olduğunu, 30 Mart Yerel yönetimler seçiminde ise Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu, 7 Haziran'da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilleri Genel seçimlerin de de Sakarya Milletvekili A. Adayı olarak, teşkilat çalışmalarına Serdivan ile başladığını bildirdi.

Ünver: "Sakarya değişim içerisinde"

7 Haziran'da Sakarya için kendilerini gösterecek bir seçim olacağını ifade eden Ünver "Biz bu davaya gönlümüzü koyduk. Nefesimizin son anına kadar bu davaya hizmet edeceğiz. Bu bizim için şereftir. Bu şerefi ülkü ocağı, parti il başkanlığı ve belediye başkan adaylığı döneminde yaşadım. Sakarya değişim içerisinde, bayan ilçe başkanı ilimizde hayal gibiydi. Ama bir değişim yaşadık ve bu değişim partimize güç katmıştır. Ben her zaman tüm teşkilatlarımızın olduğu gibi Serdivan ilçe teşkilatımın emrindeyim. Serdivan teşkilatının bana sahip çıkacağını canı gönülden inanıyorum ve size güveniyorum" dedi.

Balaban: "Tek beden tek vücut olduk"

MHP Serdivan İlçe Başkanı Semra Balaban ise, Orhan Ünver'i ilk teşkilat ziyaretini kendilerine yapmış olmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek; "Partimizin il başkanlığı ve Belediye Başkan aday adaylığı dönemi sürecinde tüm teşkilatlar olarak tek beden tek vücut olmuştuk ve kendisine destek olmuştuk. Bu süreçte de bunca hizmet vermiş değerli Milletvekili adayımız Orhan Ünver'e başta olmak üzere tüm teşkilatlarımızla birlikte diğer aday adayı arkadaşlarımıza bu zorlu süreçte başarılar diler,

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünver'den Serdivan Teşkilatında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement