Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Mehel Açıklaması - Son Dakika
3.Sayfa

Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Mehel Açıklaması

Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, "Kayıp eşyaları olan vatandaşlarımız Ünye Belediyesi Kayıp Eşya Bürosuna gelerek kayıp eşyalarını bulabilirler" dedi.

11.02.2016 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, "Kayıp eşyaları olan vatandaşlarımız Ünye Belediyesi Kayıp Eşya Bürosuna gelerek kayıp eşyalarını bulabilirler" dedi.

Mehel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ünye Belediyesi Kayıp Eşya Bürosunda kayıtlı kayıp eşyaların sahiplerini beklediğini söyledi.

İlçede herhangi bir yerde bir eşyasını unutan ya da kaybeden vatandaşların kayıp eşya bürosuna müracaat edebileceğini belirten Mehel, "Vatandaşlar buldukları para, cüzdan, ev ve iş yeri anahtarları, kimlik, cep telefonu, kredi kartı, kol saati, kol çantası, gözlük gibi özel eşyaları Belediye Zabıtasına bağlı Kayıp Eşya Bürosuna getiriyorlar. Kayıp eşyaları olan vatandaşlarımız Ünye Belediyesi Kayıp Eşya Bürosuna gelerek kayıp eşyalarını bulabilirler" dedi.

Mehel, Ünye Belediyesi Kayıp Eşya bürosundaki kayıp eşyalara ilişkin ise şunları kaydetti:

"20 erkek kimliği, 12 bayan kimliği olmak üzere toplam 32 kimlik. 4 öğrenci kimlik kartı, 1 PTT ATM kartı, 3 alışveriş merkezleri indirim kartları, 10 kredi kartı, 2 takım ev anahtarları, 1 kırmızı çanta, 1 güneş gözlüğü, 2 erkek kol saati, 1 bayan kol saati, 6 farklı modellere ait araç anahtarları, 6 cep telefonu, 4 yüzük, 1 kolye, 1 tekli küpe ve bir miktar para büromuzda muhafaza altına alınmıştır."

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Mehel Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement