Ünye Belediyesi'nden 2 Bin 500 Aileye Ramazan Yardımı - Son Dakika
Yerel

Ünye Belediyesi'nden 2 Bin 500 Aileye Ramazan Yardımı

Ünye Belediyesi\'nden 2 Bin 500 Aileye Ramazan Yardımı

Ünye Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi aileler için hazırlanan 2 bin 500 adet gıda paketinin dağıtımına başladı.

09.06.2016 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi aileler için hazırlanan 2 bin 500 adet gıda paketinin dağıtımına başladı.

Ünye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Ramazan ayı dolayısı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere oluşturulan 2 bin 500 adet gıda paketi tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere veriliyor. İçerisinde temel gıda maddelerinin yer aldığı Ramazan paketleri büyük bir özen ile Ramazan süresince belirli periyotlarla ailelere dağıtılmaya devam edecek.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden dağıtım organizasyonuna katılan Başkan Çamyar, Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ayı olduğunu kaydederek, "Ramazan ayı, mağfiret, bolluk ve bereket ayıdır. Ramazan ayı bizlere şükrü, nimetlerin kıymetini, paylaşmayı ve açın halinden anlamayı öğretir. Ünye Belediyesi olarak toplumda dayanışma, paylaşma ve yardımlaşma bilincini canlı tutmak ve ihtiyaç sahibi ailelerimize destek sağlamak amacı ile her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan da yardımlarımızı sürdürüyoruz. Ramazan ayı boyunca, içerisinde 14 çeşit gıda malzemelerinin bulunduğu paketleri, 2 bin 500 ailemize ulaştırmayı hedefliyoruz. İnşallah birlik ve beraberliğimizin daim olduğu huzurlu ve bereketli bir Ramazan ayı geçiririz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünye Belediyesi'nden 2 Bin 500 Aileye Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement