Ünye Belediyesinin Faaliyetleri - Son Dakika
Güncel

Ünye Belediyesinin Faaliyetleri

Ünye Cevizdere Irmağı'nın ıslah çalışmasının 2017 yatırım programına alındığı bildirildi.

24.10.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Cevizdere Irmağı'nın ıslah çalışmasının 2017 yatırım programına alındığı bildirildi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cüri ve Tabakhane derelerinin ıslah çalışmalarının ardından Cevizdere Irmağı'nın da proje kapsamında ıslah edileceği bildirdi.

Cevizdere Irmağı Islah Projesi'nin, 2017 yatırım programına alındığını belirten Başkan Çamyar, "Cüri Deresi'nde 8 kilometrelik hatta 4 milyon liralık, Tabakhane'de ise 12 milyon liralık bir yatırım devam ediyor. Cevizdere Irmağı'nda ise en az 6-7 milyon liralık ve 10 kilometrelik bir hattın 4 kilometresi ile ilgili yatırım için 2017 yılı yatırım programına alınması ile ilgili DSİ Bölge Müdürümüzle mutabakata vardık. Böylece Cevizdere Irmağı'nın da ıslahını gerçekleştireceğiz." dedi.

Çamyar, ilçede Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalara destek veren vatandaşlara da teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ünye Belediyesinin Faaliyetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malkara Belediye Başkanı Tekirdağ Valisi'ni ziyaret etti
    12:54 Malkara Belediye Başkanı Tekirdağ Valisi'ni ziyaret etti

    Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk'ü ziyaret etti. Vali Soytürk, Öztürk'e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek başarı diledi. Ayrıca, Tekirdağ Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal, Şarköy ilçesinde bir hayvancılık işletmesini ziyaret ederek üretim politikaları ve desteklemeler hakkında bilgi verdi.

  • Samsun'da Tırın Dorsesine Çarpan Araçta Karı Koca Hayatını Kaybetti
    12:54 Samsun'da Tırın Dorsesine Çarpan Araçta Karı Koca Hayatını Kaybetti

    Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari araç tırın dorsesine arkadan çarptı. Kazada araçta bulunan karı koca hayatını kaybetti. Cesetler olay yerinde itfaiye tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

  • Geleneksel Türk Okçuluk Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası Samsun'da Başladı
    12:53 Geleneksel Türk Okçuluk Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası Samsun'da Başladı

    Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun'da düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluk Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası başladı. İlkadım Okçuluk Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyona 41 ilden 94 kulüpten 928 sporcu katılıyor. Turnuvanın ilk gününde sporcular, 18 metreye ok atarak eleme atışı yaptı. Yarın yapılacak müsabakaların ardından turnuva sona erecek.

  • İstanbul Havalimanı'nda Spotter Alanı Yeniden Açıldı
    12:49 İstanbul Havalimanı'nda Spotter Alanı Yeniden Açıldı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, havacılık fotoğrafçılığına ilgi duyanlar için Türkiye'nin ilk resmi spotter alanını 2021 yılında faaliyete geçirdi. Spotter alanı, uçak fotoğrafçılarının seyir terasında çekim yapabileceği bir noktada bulunuyor. İlgilenenler, başvurularını internet üzerinden yaparak alana giriş yapabilecekler.

  • Bucak'ta otobüsle çarpışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
    12:48 Bucak'ta otobüsle çarpışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

    Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Mehmet Selim Tüzün'ün kullandığı otomobil ile bir yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, otobüsün sürücüsü jandarma karakoluna götürüldü. Olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.


Advertisement