Ünye'de "Askıda Ekmek" Projesi - Son Dakika
Yerel

Ünye'de "Askıda Ekmek" Projesi

Ünye Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların ekmek ihtiyacını karşılamak üzere "Askıda Ekmek" projesini uygulamaya başlıyor.

09.12.2015 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların ekmek ihtiyacını karşılamak üzere "Askıda Ekmek" projesini uygulamaya başlıyor.

Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan ve ihtiyaç sahiplerinin kimden geldiğini bilmedikleri bir ikramla evlerine ekmek götürmeleri amaçlanan projenin uygulamaya geçeceğini söyledi.

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde belirlenen pilot fırın ile uygulamayı başlatacaklarını belirten Çamyar, "İlerleyen günlerde ise fırıncı esnafı ile istişare edilerek uygulama yaygınlaştırılacak" dedi.

Uygulamanın işleyişine ilişkin bilgi veren Çamyar, şunları kaydetti:

"Hayırseverler, bir ya da daha fazla ekmeği ihtiyaç sahibi olanlar için alarak askıda ekmek bölümüne bırakacak. Her fırında askıda ekmek miktarını belirten tabela olacak ve ihtiyacı olan vatandaşlar askıya bırakılan ekmeklerden ihtiyaçları kadarını alabilecek. İhtiyaç sahibi vatandaşların fırınlardan sıcak ekmeği kolayca temin etmesi ve israfı önlemek için hazırlanan projede Ünye Belediyesi ihtiyaç sahipleri ile yardımseverler arasında köprü görevini üslenmiş olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye'de 'Askıda Ekmek' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement