Ünye'de Doğalgaz Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Ünye'de Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Ünye\'de Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Ordu'da doğalgaz dağıtımını üstlenen Fındıkgaz doğalgaz dağıtım şirketi tarafından Ünye'nin Çınarlık Mahallesi'nde doğalgaz hattı çalışmaları başladı.

05.07.2014 14:37  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hat döşeme çalışmalarından sorumlu Yusuf Çalışkan, AA muhabirine verdiği bilgide, çalışmalara ilk olarak Çınarlık Mahallesi Gökçe Sokak'tan başladıklarını söyledi.

Ünye'de yapılması planlanan çalışmalar kapsamında 4 bin 750 metre çelik şebeke, 10 bin metre PE şebeke, 4 bin metre servis hattı, 300 servis kutusu döşenmesinin planlandığını belirten Çalışkan, şunları kaydetti:

"Buradaki çelik ve polimer olmak üzere çift hattımız devam ediyor. Botaş'ın saha istasyonuna kadar devam edeceğiz. Oraya kadar yaklaşık 4 kilometre çelik hat mesafemiz var. 2014 yılı içindeki yatırımlar bu kadar, bunla ilgili diğer yatırımlar ise seneye devam edecek. Her evin önüne bir tane doğalgaz kutusu konulacak. Boru döşeme işleminden sonra abone dağıtımları olacak. Biz şu anda ana hattı döşüyoruz, abonelere gidecek hatlar ise bizim döşediğimiz ana hattan beslenecek. Bizim işimiz evlerin önüne koyulacak doğalgaz kutularıyla bitecek, geri kalan kısmı ise iç tesisat olarak geçtiği için abonelere ait olacak."

Ünye'de bin 500 abonenin hedeflendiği doğalgaz çalışmalarının bu yıl Saca, Saraçlı ve Çınarlık Mahallesi'ni kapsadığı ve ilk doğalgazın da Çınarlık Mahallesi'ne verilmesi planı öğrenildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye'de Doğalgaz Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement