Ünye'de İşkur Faaliyetleri - Son Dakika
Güncel

Ünye'de İşkur Faaliyetleri

İŞKUR Ünye Hizmet Merkezi Müdürü Recep Özcan, merkez olarak yıllık hedeflerin üstüne çıktıklarını bildirdi.

21.06.2016 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İŞKUR Ünye Hizmet Merkezi Müdürü Recep Özcan, merkez olarak yıllık hedeflerin üstüne çıktıklarını bildirdi.

Merkez Müdürü Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İŞKUR olarak Genel Müdürlüğün verdiği yıllık hedeflerin olduğunu ve bu hedeflere yıl sonuna kadar ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.

Özcan, "5 aylık dönem içerisinde açık iş, danışmanlık, ziyaret, işbaşı eğitim programları, girişimcilik, okul ziyaretleri konularında ilk 5 ayda hedeflerimizin üzerine çıktık. Bunun dışında istihdam ve kurslarda hedefe çok yaklaştık, yıl sonuna kadar ulaşacağımıza inanıyorum. Genel itibariyle hedeflerimize ulaştık." dedi.

İşbaşı eğitim programında kendilerine verilen hedefin çok üstüne çıktıklarını, bu nedenle programa bir süreliğine ara verdiklerini dile getiren Özcan, şunları kaydetti:

"İşbaşı eğitim programlarında, Türkiye genelinde olduğu gibi Ordu ve Ünye'de bize verilen hedefin çok üzerindeyiz. Bu nedenle ödeneğimizi kullandığımız için yeni işbaşı eğitim programları şimdilik alamıyoruz. Yeni ödenekler tahsis edildiğinde işbaşı eğitim programlarımız devam edecek. Belediyelerle yaptığımız Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında 1 Temmuz'da başlayacak olan TYP'ler var. Onlarında işlemleri yapıldı ve 1 Temmuz'da başlatılacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ünye'de İşkur Faaliyetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement