Ünye'de 'Kar Festivali' Coşkusu - Son Dakika
Kültür Sanat

Ünye'de 'Kar Festivali' Coşkusu

Ünye\'de \'Kar Festivali\' Coşkusu

Ünye Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan Kar Festivali’nde vatandaşlar doyasıya eğlendi.

03.01.2016 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan Kar Festivali'nde vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Ordu'nun Ünye ilçesinde çeşitli etkinliklerle sosyal hayatı renklendirmeyi amaçlayan Ünye Belediyesi, ilçede bir ilke daha imza atarak Kar Festivali düzenledi. Soğuk havaya rağmen katılımın yoğun olduğu gecede Ünyeli Müzisyen Faruk Kirman ve ekibi sahne aldı. Yaklaşık iki saat süren etkinlikte Kirman ve ekibi seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla festivale katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Festivale gelenlerin üşümemesi için meydanın çeşitli yerlerinde ateşler yakılırken aynı zamanda katılanlara kış günlerinin vazgeçilmezleri kestane kebap, patlamış mısır, salep ve çay ikramı yapıldı.

Festivalde konserin yanı sıra uçan fener etkinliği de gerçekleştirildi. Festivale katılan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, katılımcılara uçan fener dağıttı. Dağıtılan fenerlerin gökyüzüne bırakılması ile renkli görüntüler ortaya çıkarken görsel bir şölen yaşandı.

Ünye'de ilk kez böyle bir etkinlik düzenlediklerinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, festivale gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirtti. Festivalin ağırlıklı olarak gençlerden oluşan katılımcıları ise etkinlikten son derece keyif aldıklarını dile getirerek ilerleyen yıllarda etkinliğin devam etmesi temennisinde bulundu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Ünye'de 'Kar Festivali' Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement