Ünye'de Of-Road Yarışları - Son Dakika
Yerel

Ünye'de Of-Road Yarışları

2015 Karadeniz Mahalli Off Road Kupası yarışlarının Ünye'de düzenlenen üçüncü etabı tamamlandı.

15.06.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015 Karadeniz Mahalli Off Road Kupası yarışlarının Ünye'de düzenlenen üçüncü etabı tamamlandı.

Ünye Kaymakamlığı ve Ünye Belediyesi'nin desteğiyle Ünye Off-Road Kulübü tarafından Ünye'de düzenlenen 2015 Karadeniz Mahalli Off Road Kupası yarışlarına Türkiye'nin değişik şehirlerinden 20 araç katıldı.

Yarışları izleyen Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Son derece güzel, keyifli, eğlenceli bir spor. Halkın da bu ilgisi çok fazla, bu kadar insanın buraya rağbet etmesi çok güzel, buradaki parkur son derece heyecanlı. İnsanın adrenalin salgılamaya, bunu bir şekilde yaşamaya ihtiyacı var" dedi.

Sahilköy Mahallesi mevkisinde 3 etap olarak gerçekleşen yarışlarda; S1 klasmanında  pilot Aleattin Yıldırım ve Go Pilot Özay Aksu birinci,  pilot Cem Berk İşeri ve Go Pilot Ali İşeri ikinci, pilot Selami Türkvatan ve Go Pilot Hasan Taşkın üçüncü oldu.

S2 klasmanında, pilot Ali Mercan ve Go Pilot Ümit Şendere birinci, pilot Ethem Rasim Uysal ve Go Pilot Ahmet Atik ikinci, pilot Bilal Altunsoy ve Go Pilot Murat Atasoy üçüncü oldu.

S3 klasmanında, pilot Azmi Güneysu ve Go Pilot Hasan Acar birinci, pilot Recep Özdemir ve Go Pilot Yalçın Dağlaroğlu ikinci, pilot Murat Karapestil ve Go Pilot Kerem Şentürk üçüncü oldu.

S4 klasmanında,  pilot Durmuş Durmuş ve Go Pilot Naim Felek birinci, pilot Mustafa Özgiray ve Go Pilot Yiğit Tarhan ikinci oldu.

Genel Klasmanda ise pilot Aleattin Yıldırım ve Go Pilot Özay Aksu birinci, Azmi Güneysu ve Go Pilot Hasan Acar ikinci, pilot Durmuş Durmuş ve Go Pilot Naim Felek üçüncü olarak yarışı tamamladı.

S1, S2, S3 ve S4 klasmanlarında 3 etaptan oluşan yarışlarda heyecanlı anlar yaşandı.

Yarışlara Ünyeliler ilgi gösterdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye'de Of-Road Yarışları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement