Ünye'de Öğrencilerden Kuş Kafesi Projesi - Son Dakika
Yerel

Ünye'de Öğrencilerden Kuş Kafesi Projesi

Ünye Nuriye Ortaokulu'nda çocuklara yönelik 'Kuş Kafesi Projesi' kapsamında 8 kuş kafesi doğada uygun yerlere yerleştirildi.

04.12.2013 10:57  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Nuriye Ortaokulu'nda çocuklara doğa sevgisini aşılamak ve çevre bilinci oluşturmak için hazırlanan 'Kuş Kafesi Projes' kapsamında öğrencilerle birlikte yapılan 8 kuş kafesi doğada uygun yerlere yerleştirildi.

Okul Müdürü Cumhur Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ordu Valisi Kenan Çifti'nin il genelinde öğrenci kapasitesini geliştirmek, eğitim kalitesi, başarısı ve öğretmenlerde motivasyonu artırmak amacıyla başlattığı 'Benchmarking' Projesi kapsamında Ünye Nuriye Ortaokulu olarak Kuş Kafesi Projesi'ni uygulamaya geçirdiklerini söyledi.

Hazırlanan kuş kafeslerini okul bahçesindeki ağaçlara ve okulun çatısına yerleştirdiklerini belirten Öztürk, "Çocuklara doğa sevgisini aşılamak ve çevre bilinci oluşturmak için hazırladığımız proje kapsamında özellikle kışın küçük kuşların barınma ve yemek sorunlarını çözümlemek için öğrencilerle birlikte 8 kuş kafesi yaptık. Kafeslerimize her gün yem bırakıyoruz, kuşlar orada yemlerini yiyip gidiyorlar. Kar yağdığı zaman kuşların kafese barınmak için geleceğini düşünüyoruz." dedi.

Ordu Haber

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye'de Öğrencilerden Kuş Kafesi Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement