Ünye'de Okuma Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Ünye'de Okuma Etkinliği

Ünye\'de Okuma Etkinliği

Ünye'de yaklaşık bin 500 öğrencinin katılımıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi.

22.04.2014 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye'de yaklaşık bin 500 öğrencinin katılımıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Vali Kenan Çiftçi'nin öncülüğünde başlatılan Bencmarking Projesi kapsamında hazırlanan "Ünye Okuyor, Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi, İnönü İlkokulu, Arif Nihat Asya Kız Meslek Lisesi Okutuyor" Projesi kapsamında Atatürk Parkı Amfi Tiyatroda öğrenciler bir araya geldi.

Ünye Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Temiz, paydaş okullarla birlikte yürüttükleri "Ünye Okuyor" Projesi kapsamında ilçede belirledikleri okullara dağıttıkları kitap setinin ardından, projenin ikinci etabı olarak toplu okuma etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi.

Atatürk Parkı amfi Tiyatrosunda Pelitliyatak, Tekkiraz ve Yenikent mahallelerinden gelen öğrencilerle birlikte Ünye'deki diğer okullardan öğrencilerin katılımıyla toplu okuma etkinliği gerçekleştirdiklerini belirten Temiz, "Ünye Ticaret Lisesi olarak biz de Benchmarking Projesine beş tane projeyle katkıda bulunuyoruz. Bunlardan biri kitap okumanın üzerinde önemle durulan, ısrarla vurguladığımız 'Ünye Okuyor' Projemiz. Bunu Ünye'nin geneline uygulayalım, bir farkındalık oluşturalım istedik, böyle bir proje ortaya çıktı. Bu projede ayrıca Ünye'nin Pelitliyatak, Tekkiraz ve Yenikent mahallelerindeki öğrencilerimizden ilçe merkezini ve denizi görmeyen öğrencilerimizi Ünye'de misafir olarak ağırlıyoruz" dedi.

Etkinlikte öğrenciler kitap okudu. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye'de Okuma Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement