Ünye'de TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Ünye'de TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

Ünye\'de TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

Ünye Mehmet Necati Vidinli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde, TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

14.04.2014 17:33  Güncelleme: 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Mehmet Necati Vidinli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

Ünye Mehmet Necati Vidinli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Metin, 2014 yılı TÜBİTAK destekli Türkiye genelinde toplam bin okulda düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı'nın bir etabını kendi liselerinin sergi salonunda açtıklarını söyledi.

Teknik ve Endüstri Meslek Liselerinin sanayinin, kalkınmanın ve üretimin okulları olduğunu söyleyen Metin, "Ülkelerin gelişmişliğinde kaliteli genç bir nüfusun yetiştirilmesi önemli, okullarımız bu anlamda görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor" dedi.

Fuarda 25 projenin sergilendiğini belirten Metin, "TÜBİTAK Bilim Fuarı öğrencilerimizin öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak, araştırmalarının sonuçlarını sergiledikleri, öğrenciler ve izleyiciler için eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam oluşturmayı amaçlamaktadır. Düzenlediğimiz Bilim Fuarının okulumuzun ve Ünye'mizin tanıtımı için bir fırsat olacağına inanıyorum" dedi.

14- 16 Nisan tarihleri arasında açık kalacak fuarı Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve velileri ziyaret etti. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye'de TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement