Ünye SGK Müdürü, Ordu İl Müdürü Oldu - Son Dakika
Yerel

Ünye SGK Müdürü, Ordu İl Müdürü Oldu

Ünye SGK Müdürü, Ordu İl Müdürü Oldu

SGK Ünye ilçe Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Mehmet Yaşar Günay, Ordu İl SGK Müdürlüğüne atandı.

09.07.2014 11:06  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SGK Ünye İlçe Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Mehmet Yaşar Günay, Ordu İl Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Müdürlüğü'ne Atandı.

7 Şubat 2011 tarihinde Ünye'de Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü olarak göreve başlayan ve yaptığı çalışmalarla Ünye'de dikkatleri üzerine çeken Mehmet Yaşar Günay, 2 Temmuz tarihinde bakanlıktan gelen olur yazısıyla SGK Ordu İl Müdürlüğüne atandı.

3,5 sene önce Mehmet Yaşar Günay göreve başladığında Ticaret ve Sanayi Odasının zemin katında hizmet veren SGK Ünye Güvenlik Merkezi, daha sonra 150 metrekare alana sahip stat altındaki yeni yerine taşınarak fiziki anlamda rahatlama sağlanmıştı. Yeni binasına taşınan kurumda 3 olan birim sayısı da 8'e yükseltilmişti.

Yeni SGK binasının yapılması konusunda ciddi gayretler sarf eden ancak arsa tahsisinin gerçekleştirilememesiyle yarım kalan yeni SGK binası hakkında açıklama yapan Günay, "İl Müdürlüğü görevine atandım. Ünye'de yapılması planlanan yeni SGK binası için il merkezinden bürokratik çalışmaları hızlandırmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Ünye'de geçirdiği 3,5 yıllık dönemi de değerlendiren Günay, "Ünye'yi asla unutmayacağım. Burası benim Amasya'dan sonra ikinci memleketim gibi. Mülki ve İdari amirlerle, sivil toplum kuruluşlarıyla, yerel yönetimle olumlu ilişkiler yürüttük. İnşallah İl Müdürlüğünde de sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Günay'ın önümüzdeki günlerde yeni görevine başlayacağı belirtildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünye SGK Müdürü, Ordu İl Müdürü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement