Ünye'ye Birincilikle Döndüler - Son Dakika
Yerel

Ünye'ye Birincilikle Döndüler

Ünye\'ye Birincilikle Döndüler

Ordu’nun Ünye ilçesinde faaliyet gösteren Reis Arslanlar Spor Kulübü sporcularından Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Öğrencisi Büşranur Arslan ve Cansu Nur Arslan, ’Ortaokullar Arası Tekvando İl Birinciliği’ müsabakalarında birincilik elde etti.

11.03.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Ünye ilçesinde faaliyet gösteren Reis Arslanlar Spor Kulübü sporcularından Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Öğrencisi Büşranur Arslan ve Cansu Nur Arslan, 'Ortaokullar Arası Tekvando İl Birinciliği' müsabakalarında birincilik elde etti.

Başarıyla birlikte okul müdürlerinin öğrencilerine karşı lisanlarını çıkarmada kolaylık göstermesinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunan Reis Arslanlar Spor Kulübü Antrenörü Cavit Arslan, Samsun'da yapılacak Türkiye şampiyonasında öğrencilerinin Ünye'yi en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.

Arslan açıklamasında, "2014-2015 yılı Milli Eğitim ve Tekvando Federasyonu'nun yaptığı ortaokullar arası Tekvando İl Birinciliği müsabakaları yapıldı. Ordu Kemal Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu'nda yapılan bu şampiyonaya Ünye Reis Spor Kulübü olarak 4 sporcu götürdük. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinden Büşranur Arslan Yıldız Bayanlar kategorisi 55 kiloda il birincisi, 51 kiloda Cansu Nur Arslan il birincisi, Hacı Yusuf Bahri Efendi İmam Hatip Lisesi'nden 41 kiloda Gamze Ekmekçi il ikincisi ve Fehmi Cerrah Ortaokulu'ndan İrem Nur Ocak 47 kiloda il üçüncüsü oldu. Türkiye Şampiyonası bir ay sonra Samsun'da yapılacak. Bu şampiyonaya Ordumuzu, Ünyemizi 55 ve 51 kiloda Ünye Mehmet Akif Ersoy Okulu öğrencileri temsil edecek. Sporcularımıza güveniyoruz, Türkiye şampiyonasında derece yapacaklarına inanıyoruz" dedi.

Okul Müdürü Kemal Türk ise öğrencilerinin spor başarısının yanında ahlaklı ve zeki olduklarını belirtti. Kemal Türk, "Öncelikle kızlarımızı tebrik ediyoruz. Kızlarımız sporda başarılı oldukları gibi, ahlaki yönden de başarılı ve okulumuz en iyi şekilde temsil ediyorlar. Atatürk'ün dediği gibi bu kızlarımız 'zeki, çevik ve ahlaklı' öğrencilerimiz. Öğrencilerimizi il birinciliklerinden dolayı tebrik ediyor, bundan sonrasında da Ünye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor ve ilçemize güzel dereceler getirmelerini bekliyoruz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünye'ye Birincilikle Döndüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement