Ünye Ziraat Odasından Ticaret Borsasına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ünye Ziraat Odasından Ticaret Borsasına Ziyaret

Ünye Ziraat Odasından Ticaret Borsasına Ziyaret

Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu'yu ziyaret etti.

09.09.2014 15:12  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkahraman, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Borsa Başkanı Uslu ile fındık ürününün olduğu ya da olmadığı bölgelerde neler yapılması gerektiği konusunda değerlendirme yaptıklarını söyledi.

"Fındık konusuyla ilgili gerek borsamıza, gerek üreticimize hangi söylemlerle yardımcı oluruz noktasında paylaşımlarda bulunmak için buradayız" diyen Sarıkahraman, şunları dile getirdi:

"Son günlerde ziraat odalarımıza ufak ufak sataşmalar geliyor. Bu durum bizi oldukça fazla üzüyor. Bizim fındık üreticisine hiçbir zaman 'pazara ürün indirmeyin' gibi söylemlerimiz olmadı. Üreticilerimize söyleyeceğimiz tek şey 'ürünlerini pazara indirdiklerinde emanete bırakmayın, piyasadaki fiyatına satın' olmuştur. Bu da üreticiyi korumak adınadır."

Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, ziyaret için teşekkür ederek, fındık ürünü adına verimli bir görüşme yaptıklarını söyledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye Ziraat Odasından Ticaret Borsasına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement