Üretici Pamuğun Kalitesini Öğrenebilecek - Son Dakika
Güncel

Üretici Pamuğun Kalitesini Öğrenebilecek

Üretici Pamuğun Kalitesini Öğrenebilecek

Şanlıurfa Ticaret Borsası'nın Viranşehir'de kuracağı pamuk test laboratuvarının ihale süreci için gerekli çalışmalara başlandı.

31.08.2015 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacadağ Kalkınma Ajansı'nın desteği ile Şanlıurfa Ticaret Borsası'nın (ŞUTB) Viranşehir ilçesine kuracağı pamuk test laboratuvarının ihale süreci için ajanstan uzman kişiler ve Ticaret Borsası'nın IPA Birimi ile gerekli çalışmalara başlandı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası, Karacadağ Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Sanayi Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında aldığı hibe ile Viranşehir Buğday Pazarı'nda bulunan Ticaret Borsası Tescil Bürosuna pamuk test laboratuvarı kuracak.

Karacadağ Kalkınma Ajansı'nda uzmanlarla fikir alışverişinde bulunan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Şanlıurfa Ticaret Borsası'nın Avrupa Birliği'nden hibe alan projeleri hakkında da bilgi veren Başkan Kaya, üyelere ve Şanlıurfa'ya hizmet etmek için çalıştıklarını vurguladı.

Kurdukları laboratuvar ile üreticinin yetiştirdiği pamuğun kalitesini öğrenmesini sağlayacaklarını belirten Başkan Kaya, amaçlarının rekabeti geliştirmek ve bu şekilde kaliteyi ortaya çıkarmak olduğunu ifade etti. Kaya, Urfa üreticisinin eskisi gibi değil daha bilinçli ve Urfa'yı daha ileriye taşıyacak düzeyde olduğunu kaydetti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Üretici Pamuğun Kalitesini Öğrenebilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement