Urfa'da 'Kültür Sanat Festivali' Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Urfa'da 'Kültür Sanat Festivali' Çalışmaları

Urfa\'da \'Kültür Sanat Festivali\' Çalışmaları

Urfalı bir grup ses sanatçısı, kentte kültür ve sanat festivali gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

23.11.2015 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urfalı ses sanatçıları Ekrem Arpak, Ayşegül Zayim ve Sedat Kıran, kentte kültür ve sanat festivali gerçekleştirmek için basın mensupları ile görüş alış verişinde bulundu.

İş adamları Dr. Mehmet Cerah Kıran ve Kemal Süt'ün destek verdiği projenin tanıtımı ve gazeteciler ile paylaşımı için kente gelen sanatçılar, basın mensuplarının sorularını cevaplayıp fikirlerini sundu.

Düzenlenen toplantıda bir açıklama yapan sanatçı Ekrem Arpak, "Bu toprakların zenginliklerini anlatabilmek için böyle bir girişimde bulunduk. Biz buraya büyük bir heyecanla geldik. Bu bölgenin var olan güzelliklerini bu ekiple bu heyecanla, bu şevkle sizlerle paylaşma heyecanı içersindeyiz. Bu projeyi iş adamlarımızın ve halkımızın da katkılarıyla büyük bir festival havasına dönüştürme gayreti içerisinde olacağız. Mayıs veya Haziran ayında bir kültür festivali sonrasında gelenekselleşen uluslararası bir festival haline dönüştürmek istiyoruz. Çok geniş perspektifte bir proje olarak düşünüyoruz" dedi.

Yapılacak olan projeye destek veren iş adamı, Dr. Mehmet Cerah Kıran da şu sözlerine yer verdi: "Birçok kişi ile görüştükten sonra bu festivali yapmaya karar verdik. Biz nebze olsun insanları politikadan uzaklaştırmaya kültür ve sanatta yönlendirmek için böyle bir projeye karar verdik. Öncelikle bir klip daha sonra festival düşündüklerimizi en kısa zamanda yapacağız."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Urfa'da 'Kültür Sanat Festivali' Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement