Urfa'da Öldürülen Motosiklet Tutkunu Öksüz Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Urfa'da Öldürülen Motosiklet Tutkunu Öksüz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Urfa\'da Öldürülen Motosiklet Tutkunu Öksüz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şanlıurfa’da başı ezilerek öldürülen motosiklet tutkunu Engin Öksüz, son yolculuğuna uğurlandı.

25.07.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da başı ezilerek öldürülen motosiklet tutkunu Engin Öksüz, son yolculuğuna uğurlandı. Engin Öksüz'ü son yolcuğunda motosiklet tutkunu arkadaşları yalnız bırakmazken, cenazede tabuta sarılan ailesi uzun süre gözyaşı döktü.

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde kafası ezilerek öldürülen 33 yaşındaki Engin Öksüz için Kavacık Hasan Yavuz Camii'nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenledi. Cenazeye Öksüz'ün motosiklet tutkunu arkadaşları akın etti. Öksüz'ün güçlükle ayakta duran babası Hasan Öksüz, annesi Selma Öksüz ve eşi Tülay Öksüz ise taziyeleri kabul etti. Öksüz'ün tabutuna sarılarak dua eden ailesi, uzun süre gözyaşı döktü. Baba Hasan Öksüz, "Araştırma aşamasında sonucu ne olacak belli değil. Ben de sizler gibi merak ediyorum. En son pazar günü görüştüm. İki gün sonra gece acı haberi aldık" dedi.

Öksüz'ün arkadaşı Ergin Aşır, "21 Temmuz'dan beri arkadaşlarımıza ulaşılamamış. Eşi bana ulaştı ve araştırmaya başladık. Yani bir vahşet var ortada. Biz bunun peşini bırakmayacağız. Motosiklet grupları olarak gerekli eylemleri yapacağız. Ben son Engin ile görüştüm. Bir tane yeni bir arkadaşla tanıştıklarını söylediler. Ben de uyardım. Tanımadığınız kişi ile nereye gidiyorsunuz diye. Güzel bir yer olduğunu ve oraya gideceklerini söylediler. Oradaki görgü tanıklarının söylediklerine göre akşama kadar oralarda 3 motosiklet dolaşmışlar" diye konuştu.

Engin Öksüz için kılınan cenaze namazının ardından helallik alındı. Öksüz'ün cenazesi, omuzlara alınarak cenaze arabasına taşındı. Öksüz'ün motosiklet tutkunu arkadaşları da konvoy oluşturarak cenazeyi takip etti. Öksüz'ün cenazesi, Anadolu Kavağı Kale Arkası Mezarlığı'na defnedildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Urfa'da Öldürülen Motosiklet Tutkunu Öksüz Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Anıl: Toprağın bol olsun abim. 1 0 Yanıtla
  • FİLİZ: allah bugün yardımcın olsun senin. Sana bunu yapanlarada Allah ıslah etsin. 0 0 Yanıtla

Advertisement