Urfa Kalesi'nden Kendini Attı - Son Dakika
Güncel

Urfa Kalesi'nden Kendini Attı

Urfa Kalesi\'nden Kendini Attı

Şanlıurfa'da madde bağımlısı olduğu öne sürülen ve soyadı öğrenilemeyen 25 yaşındaki Ömer isimli kişi, tarihi Urfa Kalesi kayalıklarına çıkarak intihara teşebbüs etti.

06.11.2012 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da madde bağımlısı olduğu öne sürülen ve soyadı öğrenilemeyen 25 yaşındaki Ömer isimli kişi, tarihi Urfa Kalesi kayalıklarına çıkarak intihara teşebbüs etti. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar meydana gelen yaralı ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Olay, saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre madde bağımlısı olan Ömer isimli kişi tarihi Urfa Kalesi kayalıklarına çıkarak oturmaya başladı. Yaklaşık 10 dakika boyunca kayalıklarda oturan kişi daha sonra 20 metre yükseklikten henüz bilinmeyen nedenle aşağı atladı. Yaralanan Ömer isimli kişinin kayalıklardan atladığını görenler durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, intihara teşebbüs eden yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede tedaviye alınan yaralının vücudunda çok sayıda kırık olduğu öğrenildi. - Şanlıurfa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Urfa Kalesi'nden Kendini Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement