"URFA Ve Kerkük Havaları" Mest Etti - Son Dakika
Güncel

"URFA Ve Kerkük Havaları" Mest Etti

"URFA Ve Kerkük Havaları" Mest Etti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'na bağlı Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, halk konserlerine devam ediyor.

05.12.2014 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korusu, Şef Hakan Altıntaş yönetiminde "Urfa ve Kerkük Havaları" adlı konseriyle vatandaşlara müzik ziyafeti verdi.

İki buçuk aylık bir hazırlığın sonucunda 22 eserin icra edildiği konserde zengin çalgı topluluğu müzik düzenlemesi ve performanslarıyla katılımcıların beğenisini kazandı. Kültür Bakanlığı İzmir Türk Dünyası Araştırma Topluluğu'ndan iki misafir sanatçının da yer aldığı konserde solo ve koro performansları sergilendi. Konserin sonunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selim Erbil, Türk Halk Müziği Korusu Şefi Hakan Altıntaş ve Türk Dünyası Araştırma Topluluğu Saz Sanatçı Gökhan Araz ve Onurcan Kaya'ya çiçek verdi. Öte yandan farklı konsepte konserleriyle vatandaşın takdirini kazanan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, Türk Sanat Müziği Korusu Şef Özkan Kef yönetiminde 16 Aralık Salı günü Sanat Güneşi Zeki Müren'in eserlerini seslendirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'URFA Ve Kerkük Havaları' Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement