Urfa'ya Süper Lig'den Takviye - Son Dakika
Spor

Urfa'ya Süper Lig'den Takviye

Urfa\'ya Süper Lig\'den Takviye

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Akhisar Belediyespor'dan Halil Çolak ve Emrah Tuncel ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sarı-yeşilli ekip, Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor'dan 29 yaşındaki kaleci Emrah Tuncel ile orta saha oyuncusu 28 yaşındaki Halil Çolak'ı, sezon sonuna kadar renklerine bağladı.

20.01.2016 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Akhisar Belediyespor'dan Halil Çolak ve Emrah Tuncel ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sarı-yeşilli ekip, Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor'dan 29 yaşındaki kaleci Emrah Tuncel ile orta saha oyuncusu 28 yaşındaki Halil Çolak'ı, sezon sonuna kadar renklerine bağladı.

İlk devreyi Akhisar'da geçiren ve aslen Şanlıurfa Birecik'li olan Halil kendini sarı yeşilli renklere bağlayan imzayı Kulüp başkanı Fethi Şimşek ve Futbol şube sorumlusu Muhammed Kerem Şimşek ile birlikte attı.

Halil Çolak yarın Şanlıurfa'ya giderek antrenmanlara başlayacak

Şanlıurfaspor'a imza atan Emrah Tuncel daha önce Malatyaspor, Boluspor ve Adana Demirspor takımlarında, Halil Çolak ise Kasımpaşa'da forma giydi.

Halil Çolak

IMG-20160119-WA0006-640x360

Emrah Tuncel

IMG-20160119-WA0002-640x360

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Urfa'ya Süper Lig'den Takviye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement