Urfalı Dağcılar Niğde Aladağlar Zirvelerinde - Son Dakika
Spor

Urfalı Dağcılar Niğde Aladağlar Zirvelerinde

Urfalı Dağcılar Niğde Aladağlar Zirvelerinde

Dağcılık İl Temsilcimiz ve Urfadosk Spor Kulubü Sporcusu Candan Özen'in Katıldığı Aladağlar Zirve Tırmanışları başarıyla tamamlandı.

24.07.2014 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Dağcılık Federasyonu 2014 yılı faaliyet programında yer alan ve 33 sporcunun katıldığı Aladağlar Sekiz Zirve Tırmanışı 5- 15 Temmuz 2014 tarihleri arasında başarılı bir şekilde sonuçlandı. İki bölümden oluşan faaliyetin birinci bölümünde 05-08 Temmuz 2014 tarihleri arasında Büyük Demirkazık ve Küçük Demirkazık dağlarına zirve yapıldı. Faaliyetin ikinci bölümü 8-15 Temmuz 2014 tarihleri arasında gerçekleştirildi. İkinci bölümdeki etkinliğe Şanlıurfa'dan Dağcılık İl Temsilcisi ve Urfadosk Spor Kulübü Sporcusu Candan Özen'in de arasında bulunduğu toplam 28 sporcu katıldı. Mümtaz Çankaya Dağ Evi'nden başlayan ikinci faaliyette (Gürtepe: 3625 m.) (Vay Vay: 3565 m.) (Alaca ( Lorut ) : 3588 m.) (Cebelbaşı : 3474 m.) ( Küçül Cebel : 3250 m.) ( Küçük Cebel -2 : 3270 m.) ve (Lahitkaya : 3150 m.) zirve tırmanışları yapıldı. Etkinlik Kokorot vadisi, Acısu – Acıman Yaylası üzerinden Kapuzbaşı Şelaleleri'ne gelinmesiyle son buldu.

Sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, "Ülkemizin farklı bölgelerinden gelen sporcularla birlikte İl Temsilcimiz Candan Özen Aladağlarda, Şanlıurfa'mızı en iyi şekilde temsil etti. Görülüyor ki artık Şanlıurfa da bütün spor dallarında ulusal ve uluslararası müsabakalara aktif bir şekilde katılıyor. Ben buradan özelikle Şanlıurfada Dağcılık sporunu geliştirmek için verdiği emeklerinden dolayı İl Temsilcimiz Candan Özen'e çok teşekkür ediyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Urfalı Dağcılar Niğde Aladağlar Zirvelerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement