Urfalı Gençlerden Örnek Davranış - Son Dakika
Güncel

Urfalı Gençlerden Örnek Davranış

Urfalı Gençlerden Örnek Davranış

Şanlıurfa'da Yenişehir Gençlik Merkezi üyeleri kan bağışında bulunarak örnek bir davranış sergiledi

24.10.2014 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi"Bir Damla Kan Binlerce Can" sloganı adı altında etkinliklerinin ve sosyal sorumluluk projelerinin birine daha imza attı.

Gençlik merkezi gönüllü üyeleri çalışanları ve çevre halkın katılımıyla gerçekleştirdiği projede kan bağışının önemini ve insan vücuduna olan yararları hakkında genel olarak bilgi alındıktan sonra 18 ve 65 yaş arası olan sağlıklı bireylerden kan bağışı alındı.

Toplumda gönüllü ve bilinçli kan bağışçılarının oluşturulmasının amaçlandığı projeye ilişkin gençlik merkezi müdürü Abdullah Canbeyli "Gençlere yönelik bu programda onlara kendi yaşamlarında kullanabilecekleri bilgiler, toplumda kan bağışı bilincinin oluşturulması ve kan bağışçısı kazanım konularında bilgilendirmek üzere yaptığımız bu etkinliğin amacı bir mesaj vermekti" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Abuzer Çiftçi ise "Kan bağışı yaşam için yapılan en güzel hediyedir. Buradan yola çıkarak gençlerimize bu bilinci aşılamak üzere yaptığımız bu etkinliğe halkımızın duyarlılık göstermesi ayrıca bizleri sevindirdi" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Urfalı Gençlerden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement