Urfalı işadamları, Tecrübeleri Gözlemledi - Son Dakika
Güncel

Urfalı işadamları, Tecrübeleri Gözlemledi

Urfalı işadamları, Tecrübeleri Gözlemledi

Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu (GGK) Üyeleri, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta dev firmaları ziyaret ederek, kurum CEO'larından bilgiler aldı.

06.10.2015 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu (GGK) Üyeleri, Uluslararası Rekabeti Geliştirme (Ur-Ge) Projesi kapsamında Gaziantep ve Kahramanmaraş'a inceleme gezisi düzenledi.

Şanlıurfa GGK Üyeleri, inceleme gezisi kapsamında önce Gaziantep Royal Halı firmasında CEO Cihan Dağcı ile tekstilde markalaşma konusunda istişarelerde bulunarak Royal Halı'nın markalaşma süreci hakkında detaylı bilgiler aldı. CEO Cihan Dağcı'nın, tekstilde markalaşma Ur-Ge Projesi için önerilerini paylaştığı istişare toplantısının ardından tesis gezisi gerçekleştirildi.

Karşılıklı hediyeleşmenin ardından Royal Halı ziyaretini tamamlayan Şanlıurfa GGK Üyeleri, Kahramanmaraş TİGEM işletmesi GÖRPA A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Görgün ile endüstriyel tarımı geliştirmek için yapılması gereken çalışmalar hakkında istişarede bulunmak üzere Kahramanmaraş'a hareket etti.

Şanlıurfa merkezli bir firma olan GÖRPA A.Ş tarafından işletilmekte olan Kahramanmaraş TİGEM İşletmesi'ni ziyaret eden üyeler, burada GÖRPA A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Görgün tarafından karşılandı. GÖRPA A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Görgün, Şanlıurfa GGK Üyeleri'ne tesis hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve Şanlıurfa'da endüstriyel tarımı geliştirmek için yapılması gereken çalışmalar hakkında tavsiyelerde bulundu. Şanlıurfa GGK Üyeleri, Kahramanmaraş TİGEM İşletme sahası gezisinin ve yenilen yemeğin ardından Şanlıurfa'ya döndü.

Gerçekleştirilen İnceleme gezisine, ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Cumali Güneş, TOBB Şanlıurfa GGK Başkanı Halil Görgün, GGK Üyeleri Ahmet Ersavaş, Ahmet Ertekin, Mustafa Pakır, Servet Akkoyun, Cemal Gürbilek, Ahmet Can Toprak, İbrahim Halil Yılmaz katıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Urfalı işadamları, Tecrübeleri Gözlemledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement