Urfalı Seyyahlar Bu Kez Kahramanmaraş'ta - Son Dakika
Yerel

Urfalı Seyyahlar Bu Kez Kahramanmaraş'ta

Urfalı Seyyahlar Bu Kez Kahramanmaraş\'ta

Şanlıurfa'da Yenişehir Gençlik Merkezi üyeleri, Seyyah Bizim İller Projesi kapsamında Kahramanmaraş'a düzenlenen günübirlik geziye katıldı.

11.03.2014 14:49  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi, üyeleriyle birlikte Gençlik Ve Spor Bakanlığının düzenlediği 'Seyyah Bizim İller Projesi' kapsamında Kahramanmaraş' ı gezdi. Tüm masrafların bakanlıkça karşılandığı günübirlik Seyyah gezileri önceki hafta Mardin gezisi ile start almıştı.

90 kişilik ekibe önderlik eden Şanlıurfa Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli : "Bu proje kapsamında ikinci gezimizi Kahramanmaraş' a düzenledik. Yenişehir Gençlik Merkezi seyyah gezilerine devam ediyor. Urfalı seyyahlarımız burada şehir müzesini, ünlü Taşköprü'yü, Kahramanmaraş kalesini, Kurtuluş müzesini ve Sütçü İmamın türbesini ziyaret ettiler" dedi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise, "Seyyah- Bizim İller" projesi kapsamında gezilerimiz devam ediyor. Yenişehir Gençlik Merkezi' miz Kahramanmaraş'ı, Bahçelievler Gençlik merkezi ise Mardin illerimizi gezdiler. Bakanlığımızın gençlere sağladığı bu fırsatı hakkıyla değerlendirmeye çalışıyoruz. Gençlerimiz her şeyin en iyisine layık" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Urfalı Seyyahlar Bu Kez Kahramanmaraş'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement