Urfaspor'dan Saygılı Duruş - Son Dakika
Güncel

Urfaspor'dan Saygılı Duruş

Urfaspor\'dan Saygılı Duruş

Kamp çalışmalarına devam eden Şanlıurfaspor dün sabah yaptığı antrenmanda Suruç'ta hayatını kaybedenleri saygı duruşu ile andı.

23.07.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temmuz ayının başlarından bu yana yine sezon için hazırlıklarına devam eden PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, sabah yaptığı antrenmanda fizik ve kondisyona dayalı çalışmalar yaptıktan sonra, antrenmanın ikinci bölümde çift kale maç yaptı.

Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde yapılan ve bir saat 15 dakika süren antrenmanda futbolcuların istekli oluşu dikkat çekti.

Sarı yeşilli futbolcular, antrenman öncesi ise toplu halde saygı duruşunda bulunarak geçtiğimiz gün Suruç'ta hayatını kaybedenleri andı.

Sahanın ortasında kenetlenen teknik heyet ve futbolcular bir dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra antrenmana başladı.

KORUKIR: YAŞAMINI YİTİRENLERE RAHMET DİLİYİORUM

Teknik Direktör Engin Korukır Suruç'ta yaşanan vahşeti kınadıklarını belirtirken, "Orada çok 32 tane vatandaşımız hayatını kaybetti. Bu ülkede bu tür olayların yaşanmamasını istiyoruz. Biz de memleketimizde yaşanan bu olayı kınamak için böyle bir saygı duruşunda bulunduk. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı insanımıza ise acil şifalar diliyorum" dedi.

Öte yandan sabah yapılan antrenmanı, yeni yönetim kurulundan Muhammed Kerem Şimşek, İbrahim Demirkan ve Abdulkadir Badıllı'da Bolu'ya gelerek izledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Urfaspor'dan Saygılı Duruş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement