Urfaspor, Denizli'den Puansız Ayrıldı - Son Dakika
Güncel

Urfaspor, Denizli'den Puansız Ayrıldı

Urfaspor, Denizli\'den Puansız Ayrıldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor dün akşam konuk olduğu Denizlispor karşısından 1-0'lık skorla sahadan puansız ayrılan taraf oldu.

16.12.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de 2014-2015 sezonu ilk yarı hedefi için maç başı ortalama 2 puanı hedefleyen Şanlıurfaspor'da dün akşamki Denizlispor mağlubiyeti ekibin planlarını alt üst etti.

Sezonun 13'üncü haftasının son maçında karşılaşan Denizlispor, kendi evinde sarı yeşilli ekibi tek golle geçerek 3 puanın sahibi oldu. Şanlıurfaspor ilk yarıda kendi kalesinde gördüğü gölün karşılığını ilerleyen dakikalarda veremeyince maç ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ardından bir değerlendirme yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, her iki takım oyuncularını da kutlayarak futbolcularının iyi bir oyun sergilediğini ancak galip gelemediklerini söyledi. Hafta başından bu yana Denizlispor maçı için galibiyete odaklandıklarını dile getiren Arslan, "İkinci yarı, ilk yarıya nazaran daha iyi bir oyun sergiledik. Centilmence süren bir maç oldu. Denizli'den puansız döneceğimiz için üzgünüm. Ama 90 dakika boyunca mücadelesini sürdüren futbolcularımı kutluyorum. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız" dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati ise son haftalarda puan kaybı yaşayarak en alt sıralara doğru demir attıkları için kendilerinde oluşan endişeyi Şanlıurfaspor galibiyeti ile attıklarını söyledi.

Bizati, "Futbolcularımı yürekten kutluyorum. Aldığımız bu 3 puan ile birlikte 3 sıra birden yükselerek alt bölgelerden kurtulduk. Maç her iki takımın da atakları ile doluydu. Her an skorun değişebileceği bir maç oldu. Her iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Urfaspor, Denizli'den Puansız Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement