Urfaspor Telafi Peşinde - Son Dakika
Güncel

Urfaspor Telafi Peşinde

Urfaspor Telafi Peşinde

PTT 1. Lig'de Alanyaspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanan Şanlıurfaspor, yaşanan puan kayıplarının telafisini yapmak istiyor.

24.12.2014 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaşacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Cihat Arslan nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcular ısınma hareketleri sonrası, 5'e 2 top kapma ve taktiksel çift kale maç yaptı. Bir buçuk saat süren antrenmanın sonunda bazı futbolcular şut çalışması ile antrenmanı tamamladı.

Antrenmana Şanlıurfaspor alt yapısından yetişen 1998 doğumlu Emre Baran Çömez ve 1997 doğumlu Mehmet Emin Kendirli de katıldı. Antrenmanda yaptıkları hareketlerle olumlu sinyaller veren genç futbolcular, Teknik heyetin de gözünden kaçmadı.

BARAN VE EMİN ANTRENMANA KATILDI

Antrenman sonrası açıklama yapan genç futbolculardan Emre Baran Çömez, ilk defa A Takımla antrenmana çıktıklarını ve bunun heyecanını yaşadığını belirtirken, "Hayatımda ilk defa A Takımla antrenmana çıktım. Çok heyecanlıydım. Antrenmanın ilerleyen dakikalarında heyecanımı yendim. İnşallah Şanlıurfaspor'a ileride katkı sağlamak için mücadelemi sürdüreceğim" dedi.

Mehmet Emin Kendirci ise, "İlk kez antrenmana çıktım. Ben de çok heyecanlıydım ve sahaya çıktığımda heyecanımı yendim. İnşallah bunun devamı gelir" diye konuştu.

ŞANLIURFASPOR, ALANYA'YA GİDİYOR

Cuma günü deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Şanlıurfgaspor, bu sabah önce İstanbul'a gidecek oradan da Alanya'ya geçecek. Son antrenmanını Alanya'da yapacak olan sarı yeşilli ekipte eksik futbolcunun bulunmadığı bildirilirken, kafilede hangi futbolcuların olacağı bu sabah belli olacak.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Urfaspor Telafi Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement