Ürgüp'te Ev ve İşyerlerini Soyan 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Ürgüp'te Ev ve İşyerlerini Soyan 2 Kişi Tutuklandı

Ürgüp\'te Ev ve İşyerlerini Soyan 2 Kişi Tutuklandı

Nevşehir'in Ürgüp İlçesi'ndeki 2 para, ziynet eşyası, tabanca, cep telefonu çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza ve Tutukevi'ne konuldu.

05.03.2016 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'in Ürgüp İlçesi'ndeki 2 para, ziynet eşyası, tabanca, cep telefonu çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza ve Tutukevi'ne konuldu.

Şüphelilerin Fatih Mahallesi Rıfat Kürşat Numanoğlu Caddesi'nde A.Ç.'ye ait evden 820 TL ve 1 tabancanın çalınması, yine aynı ilçede bulunan İmran Mahallesi Mahmut Baltacı Sokak'ta A.T.'ye ait evden 17 bin TL değerinde ziynet eşyası, saat, cep telefonu ve fotoğraf makinesinin çalınması olaylarına karıştıkları öne sürüldü.  Nevşehir ve Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa çalışma başlatıldı. Şüphelilerin ziynet eşyalarını satma ihtimallerine karşı il genelindeki sarraflar bilgilendirildi. Nevşehir'deki bir kuyumcu ziynet eşyaları satmak isteyen bir kişiden şüphelenince polis ekiplerine haber verdi. Sevk edilen ekipler, A.K.'yı, bir miktar ziynet eşyasını satmak istediği sırada yakaladı. A.K.,  bu ziynet eşyalarını D.T.'nin satması için verdiğini ve bu kişinin kendisini beklediğini söyledi. D.T., Belediye Caddesi üzerinde A.K.'yı beklediği sırada yakalandı. Şüphelilerin üzerinde para ve ziynet eşyasının çıkması üzerine durum Cumhuriyet Savcısına bildirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine, şüpheliler elde edilen malzemeler ile birlikte Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi. Şüphelilerin Ürgüp'de bulunan, işyeri, ev ve araçları ile şüpheli D.T.'nin ilçeye bağlı Ayvalık köyünde bulunan inşaatında arama yapıldı. Aramalarda; 1 tabanca ve şarjör, 360 gram kurutulmuş hint keneviri yaprağı, 4 fotoğraf makinesi ve kılıfı, 1 kamera, bir miktar para, çocuk ve kadın saatleri, cep telefonları, ziynet eşyaları, inci ve altın kolyeler, 4 tam, 2 yarım dinamit lokumu, 2 saniyeli fitil ele geçirildi.

Bulunan para, tabanca, ziynet ve diğer eşyalar sahiplerine teslim edildi. Şüpheliler Cumhuriyet Savcısı'nın talimatları doğrultusunda gözaltına alındı. Yapılan çalışmaların devamında; gözaltında bulunan iki şüpheli ile birlikte hareket ettikleri ve hırsızlık olaylarını birlikte gerçekleştirdikleri tespit edilen A.K. ve M.K.Ü.'de yakalandı. Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından Ürgüp Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen dört şüpheliden, D.T. ve M.K.Ü., tutuklandı. Diğerleri şahıslar ise serbest bırakıldı.

- Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ürgüp'te Ev ve İşyerlerini Soyan 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement