Urla'da İddialı Bir Başkan Adayı - Son Dakika
Yerel

Urla'da İddialı Bir Başkan Adayı

Urla\'da İddialı Bir Başkan Adayı

Urla'da Belediye Başkanlığı aday adayları arasında en güçlü adaylardan biri olarak gösterilen uzun yıllar Urla Gençlik Spor Kulübünde futbol oynamış ve ilçe sporuna emek vermiş olan emekli öğretmen Levent Tuncel'in damadı Urla'nın sevilen...

02.08.2013 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urla'da Belediye Başkanlığı aday adayları arasında en güçlü adaylardan biri olarak gösterilen uzun yıllar Urla Gençlik Spor Kulübünde futbol oynamış ve ilçe sporuna emek vermiş olan emekli öğretmen Levent Tuncel'in damadı Urla'nın sevilen simalarından Urla ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Harita Mühendisi Murat Gül, kendisini destekleyen iki yüz kişiyi aşkın bir grupla CHP Urla İlçe Başkanlığı'na gelerek alkışlar ve sloganlar eşliğinde belediye başkan aday adaylığı müracaatını yaptı.

Urla'nın çeşitli sivil toplum örgütlerinde faaliyette bulunan değişik yaş ve sosyal statü ve meslek gurubunda yer alan Mali Müşavir Bülent Köklü, Avukat Zümrüt Kıdal Özdemir, İnşaat Mühendisi Barış Sabancı, İnşaat Mühendisi Mustafa Karasakal, Mimar, Selçuk Balkan, İnşaat Mühendisi Can Güler, İnşaat Mühendisi Gökhan Turunçcular, İnşaat Mühendisi Ali Haydar Yıldırım, İnşaat Mühendisi Halil Soyak, İnşaat Mühendisi ve İZTO eski meclis üyesi Bülent Güveç, Mülak Çırak, Betül Kocakülah, Yalçın Bölükbaşı, Ertan Certel, Osman Perik, Haydar Sabancı, Mehmet Karaoğlu, Makine Mühendisi Derya Sabancı, Mimar Nuray Civelek, Muhittin Bayer, Zehra Şanlı, Emekli Öğretmen Hüseyin Güler, Sezai Ertürk, Bülent Paksoy, Em. Öğretmen Levent Tuncel, Temel Alacalı, Kemal Ocak, Emine Koç, Necdet Akyıldız gibi farklı dünya görüşünden Urla'nın yarınları için bütünleşmiş bir destekçi gurubuyla birlikte yola çıkan Gül'ün adaylık başvurusu Urlalılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Müracaatı alan CHP İlçe Başkanı Yusuf Baratalı, Murat Gül'ü siyasete zorlayan isim olduğunu, 9,5 yıldır CHP'yi meclis üyesi olarak temsil ettiğini, CHP'nin tercih edilen parti olmasından gurur duyduğunu belirtti. Müracaatların 2 Eylül'e uzatıldığını belirten Yusuf Baratalı her vatandaşın müracaatını değerlendireceklerini önemle vurguladı. 1974'ten beri CHP üyesi olan, SODEP kurucu ilçe başkanı, SHP ilçe başkanlığı yapmış eski belediye başkan adaylarından İnşaat Mühendisi Halil Soyak elinde tuttuğu poşuyu katılımcılara göstererek, "Bu poşuyu rahmetli Profesör Erdal İnönü, Deniz Baykal, Avukat Bülent Baratalı, Selçuk Karaosmanoğlu takarak hedeflerine ulaştı. Bu uğurlu poşuyu takma sırasının Murat Gül'e geldiği inancıyla boynuna takıyorum" diyerek yörenin geleneksel poşusunu katılımcıların tezahüratları eşliğinde belediye başkan aday adayı Murat Gül'ün omuzlarına örttü.

Yaptığı konuşmada tüm partililerini ve Urlalıları ilçenin aydınlık yarınları adına birlik olmaya davet eden Murat Gül, "İlçemizin genç, vizyonu ve misyonu olan gençleriyle arkadaşlarıyla bir araya gelerek, Ülkemiz ve İlçemiz için elimizi taşın altına koyma kararı aldık. Urla için, Urlalılar için çocuklarımıza miras bırakacağımız gelecekte damgamız olacak bir Urla bırakmak için Belediye Başkanlığına aday adaylığı müracaatımı yapıyorum. Ancak şunu önemle vurgulamak istiyorum. Hiçbir işletme tek başına yönetilemez. Yönetim kadro ile mümkündür. Tüm çalışmalarımızı yetkiyi paylaşarak, birbirimizden güç alarak düşünsel ortaklık temelinde Başkan, Eş Başkan ve Başkan Yardımcıları olarak donanımlı bir ekiple gerçekleştireceğiz. Urla'nın çocukları Urla için birlikte çalışma kararı aldı. Bizler, her birimiz kendi alanında eğitimli ve birikimli gençler olarak Urla'mızı yarınlarda dünya kenti olmaya taşımak için aday oluyoruz. Partili arkadaşlarımın ve uzun yıllardır hizmet ürettiğim Urlalıların istemiyle bir araya geldik" tüm partililerinden destek istedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla'da İddialı Bir Başkan Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement