Urla'da Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Yılı Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Urla'da Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Yılı Kutlandı

Urla\'da Türk Polis Teşkilatı\'nın 171. Yılı Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. yıl dönümü nedeniyle Urla Cumhuriyet Meydanı ve Urla Atatürk Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi.

10.04.2016 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıl dönümü nedeniyle Urla Cumhuriyet Meydanı ve Urla Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. Urla İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, "Şehit haberleri gelirken bugün sizlerle birlikte olmak ve sizlerin bizim arkamızda olduğunuzu bilmek bizlere onur ve gurur vermektedir" dedi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıl dönümü dolayısıyla Urla Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Urla İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Şahin'in Atatürk anıtına çelenk sunması ile tören son buldu. Urla Kaymakamı Murat sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, emniyet mensupları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve Urla halkının katılım gösterdiği kutlama töreni Urla Atatürk Kültür Merkezi'nde devam etti.

"ŞEHİT HABERLERİ GELİRKEN ARKAMIZDA OLDUĞUNUZU BİLMEK GURUR VERİYOR"

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını Urla İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin yaptı. Şahin, "Polis Ali Fehmi Efendi gibi kahraman bir Türk polisini bağrına basan Urla'da teşkilatımızın yıl dönümünü kutlamak benim için çok gurur verici bir durum. Çok zor günler geçirdiğimiz şu dönemde zor anıları olan ve birçoğunu tanıdığımız arkadaşlarımızın şehit haberleri gelirken bugün sizlerle birlikte olmak ve sizlerin bizim arkamızda olduğunuzu bilmek bizlere onur ve gurur vermektedir. Bu yüzden hepinize çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

12/12 ÇALIŞAN URLA POLİS TEŞKİLATI'NA TEŞEKKÜR

Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ise konuşmasında, "Kamu güvenliğini sağlamak öyle bir durumdur ki, nasıl ki biyolojik olarak bir insanın nefes alma ihtiyacı varsa ve nefes almadan yaşaması mümkün değilse, bir toplumun kamu güvenliğini sağlamadan yaşaması mümkün değildir. Nasıl ki havadan ancak yoksun kaldığımızda havanın kıymetini anlarız, güvenlik işi de böyle bir durumdur. Kamu güvenliği tehlikeye girdiğinde anlarız ne kadar önemli olduğunu. Bunu tesis etmek de özellikle böyle zorlu bir coğrafyada, dünyanın gözlerinin üzerinde olduğu bir bölgede çok kolay bir iş değildir. Bunun için ekstra efor sarf etmek lazım. İşte Urla Polis Teşkilatımız da bu yılın büyük bir bölümünü 12/12 çalışarak geçirdiler. Günün 12 saatini çalışarak geçirdiler. Geri kalan 12 saat içinde de uyku ihtiyaçlarını karşıladılar. Ailelerine vakit harcadılar. Diğer ihtiyaçlarını karşıladılar. Vatan millet uğruna seve seve çalıştılar. Buradan bir kez daha böylesine özel bir günde tüm polis teşkilatımıza teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

"İLETİŞİM YOLUNDA DOLANDIRICILIK" OYUNU

Konuşmaların ardından Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim dallarında yarışmaya giren öğrencilere plaketleri taktim edildi. Programın son etkinliği ise Urla Belediye Konservatuarı Koordinatörü ve İzmir Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Sedat Şenoğlu'nun hazırladığı Urla Belediye Konservatuarı öğrencilerinin oynadığı "İletişim Yolunda Dolandırıcılık" konulu kısa tiyatro oyunu oldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla'da Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Yılı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement