Urla Koşusu'nda kazanan BABADÖKER oldu - Son Dakika
Güncel

Urla Koşusu'nda kazanan BABADÖKER oldu

İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 5 Şubat Cuma günü Urla Koşusu gerçekleşti.

06.02.2016 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koşuya Urla Belediyesi Meclis Üyeleri Oben Sezer, Okan Topal, Selçuk Balkan ve Ertan Certel katıldılar. 1200 metrelik kum pistte gerçekleşen koşuya 4+ yaşlı 5 İngiliz atı katıldı. Birincilik ikramiyesinin 45 Bin TL olduğu yarışı (KV-6) Şeref Döker 'in sahibi olduğu BABADÖKER (Eagle Eyed - Magda/Bijou D'inde) jokeyi Mehmet Kaya ile kazandı.

Koşuda ikinciliği, iç kulvardan yaptığı atakları ile Urla'da doğup büyüyen SUN KINGDOM (Mountain Cat - Sun Shines East/ Eastern Echo) elde ederken, RED EYE (Eagle Eyed - Red Spring/ Red Bishop) üçüncü, RIGHT OR WRONG (Royal Abjar - Real Girl/ Distant Relative) de dördüncü oldu. Koşuyu kazanan BABADÖKER için koşunun bitiriş derecesi 1.12.90 olurken, koşuda farklar 3 Boy - 1 Boy - 2,5 Boy şeklinde gerçekleşti.

Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibine Urla'ya özgü plaketi, Urla Belediyesi Meclis Üyesi Oben Sezar verdi. İzmir Hipodrom Müdürü Kaan Eren, İdari İşler Şefi Armağan İltaş ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Didem Ateş'e de Urla'ya özgü hediyeler taktim eden Meclis Üyesi Oben Sezer, bir Urlalı olarak Urla koşusunu izlemekten dolayı çok keyif aldıklarını dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Urla Koşusu'nda kazanan BABADÖKER oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement