Urla Meydan Projesi İlerliyor - Son Dakika
Ege

Urla Meydan Projesi İlerliyor

İzmir'in Urla İlçesi'nde 2007 Yılında Planlanıp, İhalesi Yapılan, Ancak Mahkeme Kararıyla Bir Süre Duran Meydan Projesi'nde Adım Adım Sona Yaklaşılıyor.

15.03.2010 01:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR’in Urla İlçesi’nde 2007 yılında planlanıp, ihalesi yapılan, ancak mahkeme kararıyla bir süre duran Meydan Projesi’nde adım adım sona yaklaşılıyor. Yasal engellerin kalkmasının ardından 4.5 ayda kaba inşaatın yüzde 75’ine yakın bölümü tamamlandı. Urla Belediyesi tarafından ihale edilen Urla Meydan Projesi’ni Gönen, HT, Etaş ortaklığı kazandı. Şikayet üzerine bir süre durdurulan proje, yargı sürecinin tamamlanmasıyla yeniden başladı.

Aralık ayıra kadar bitecek

Çalışmaların sürdüğü projede hedefin, Nisan ayı sonuna kadar, iklimsel bir sorun çıkmaması halinde, Belediyeye bırakılması gereken, kamyon, hatta otobüslerin bile rahatlıkla park edebileceği 310 araçlık, 4’er metre yüksekliğindeki 2 katlı yeraltı otoparkı ile eski otobüs garajının rölevesi ve önüne yapılacak binasıyla birlikte projenin ilk kısmının tamamlanp, devredilmesi olduğu kaldedildi. İkinci hedefin ise, proje finali olarak 2011 Ocak ayı belirlenmesine karşın, bu yılın sonu itibarıyla projenin tamamlanıp, hak sahiplerine teslim edilmesi olduğu belirtildi.

İnşaatla ilgili bilgi veren işadamı Nafiz Gönen, “Ortaklarımız HT ve Etaş, yürütülen bu projede bugüne kadar her türlü desteği sağladı. 2010 Aralık ayına kadar tamamlayacağız” dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ege Urla Meydan Projesi İlerliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement