Urla'nın Başkanı Uyar İtfaiyecileri Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Urla'nın Başkanı Uyar İtfaiyecileri Unutmadı

Urla\'nın Başkanı Uyar İtfaiyecileri Unutmadı

Osmanlı Dönemi’nde 1714 yılında “Tulumbacı Ocağı” adıyla anılan itfaiye teşkilatı Cumhuriyet Dönemi’nde Mustafa Kemal Atatürk tarafından 25 Eylül 1925 tarihinde belediyecilik hizmeti olarak kabul edilmişti.

23.09.2014 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmanlı Dönemi'nde 1714 yılında "Tulumbacı Ocağı" adıyla anılan itfaiye teşkilatı Cumhuriyet Dönemi'nde Mustafa Kemal Atatürk tarafından 25 Eylül 1925 tarihinde belediyecilik hizmeti olarak kabul edilmişti. Her yıl eylül ayının son haftası kutlanan "İtfaiyecilik Haftası " bu yıl da Urla'da unutulmadı.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Urla Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Özdemir "İtfaiye Haftası" dolayısıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Urla İtfaiye Grubu'nu ziyaret ettiler. Urla Batı Bölge Amiri İsmail Yapıcı ve itfaiye teşkilatı ile sohbet eden Başkan Uyar yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Geçtiğimiz ay Urla Bozavlu Mevkii'nde çıkan yangını yerinde takip eden Başkan, "O çıtırtıyı o terlemeyi hiç görmemiştim. Çok zor bir işiniz var. Bir kez daha yaptığınız işe saygı duydum" diyerek afetsiz ve yangınsız günler diledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla'nın Başkanı Uyar İtfaiyecileri Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement