Urla'nın Renkleri 12 Eylül'de Hayat Buldu - Son Dakika
Yerel

Urla'nın Renkleri 12 Eylül'de Hayat Buldu

Urla\'nın Renkleri 12 Eylül\'de Hayat Buldu

Urla’nın kurtuluşunun 92. yıldönümünün kutlandığı ’12 Eylül Etkinlikleri’ kapsamında Urla Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen İzmir’in genç ve başarılı moda tasarımcısı Büşra Edebali’nin “Urla’nın renkleri 2015 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu” Vera Melissa Restoran’da görkemli bir defile ile sergilendi.

13.09.2014 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urla'nın kurtuluşunun 92. yıldönümünün kutlandığı '12 Eylül Etkinlikleri' kapsamında Urla Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşen İzmir'in genç ve başarılı moda tasarımcısı Büşra Edebali'nin "Urla'nın renkleri 2015 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu" Vera Melissa Restoran'da görkemli bir defile ile sergilendi.

Defileye, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır, Urla Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, 21. Dönem DSP Balıkesir Milletvekili Tamer Kanber, DSP İzmir İl Başkanı Selçuk Karakülçe, Anadolu Birliği Derneği Başkanı Koç Ali Al, Dokuz Eylül Üniversitesi Kadın Çalışmaları Ana Bilim Sanat Dalı Başkanı Prof. Berna Taner, Bostanlı Esnaf ve Sanayiciler Derneği Başkanı Feyyaz Sungur, Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Ümit Kaya, Ak Parti İzmir İl Yönetimi, televizyoncu Aziz Üstel, Urla Belediyesi Meclis Üyeleri, sivil toplum örgütleri, İzmir moda ve sanat dünyasının seçkin isimleri ve basın mensupları katıldı.

URLA, TASARIMCIYA ESİN KAYNAĞI OLDU

Tasarımcıya esin kaynağı olan Urla, ilk kez böyle büyük bir defile organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Büşra Edebali, nostaljik esintiler taşıyan koleksiyonunda davetlilere eski ile yeninin eşsiz bir harmonisini sunarken onları tarihin karanlık labirentinde gizemli bir yolculuğa çıkardı. Aynı zamanda tasarımcının koleksiyonunda öne çıkardığı oryantal doku, renk ve detaylar çağdaş Türk kadınının bağımsızlık ve özgüven hislerine vurgu yaparak farkındalığımızı pekiştirecek.

Defile'nin organizasyonunu ise Türkiye'nin tanınmış koreograflarından Akif Örük'ün kurucusu olduğu Rönesans Ajans gerçekleştirdi. Defilenin ana sponsorluğunu ise Ege-Koop ve "Biz Varız" Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Fadıl Çalışkan üstlendi.

Edebali'ye teşekkür plaketini Besiad Başkanı Feyyaz Sungur, teşekkür plaketini ise Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar takdim etti. Uyar; "Bugün kurtuluşumuzun 92. yılını kutluyoruz. 12 Eylül Şenliği kapsamında "Urla'nın Renkleri'ni bize sergilediniz. Böylesine güzel bir mekanda Edebali ile buluşmak harikaydı. Bizim için çok farklı bir akşamdı. Özellikle beni sizlerle tanıştıran Urla Kent Konseyi Başkanı Canan Balkır'a çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Vera Melissa'nın sahibi Serkan Tütüncü'ye Başkan Uyar teşekkür belgesi vererek, "Böyle bir organizasyonda bizleri bir araya getirdiğiniz için çok teşekkür ederim" dedi.

Rönesans mankenlerinin 25 parçadan oluşan özel koleksiyonun sergilendiği defilenin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası'nın gece için özel hazırladığı repertuvar ile davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla'nın Renkleri 12 Eylül'de Hayat Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement