Urlalı Çocukların Deniz Sefası - Son Dakika
Yerel

Urlalı Çocukların Deniz Sefası

Urlalı Çocukların Deniz Sefası

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Türk Kızılayı Urla Şube Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen “ÇOCUKLARIMIZ YÜZSÜN” projesi ile Urla’da ikamet eden 6-12 yaş grubu çocuklarla gerçekleşti.

20.08.2014 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Türk Kızılayı Urla Şube Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen "ÇOCUKLARIMIZ YÜZSÜN" projesi ile Urla'da ikamet eden 6-12 yaş grubu çocuklarla gerçekleşti.

Türk kızılayı Urla Şube Başkanlığı gençlik kollarınca organize edilen ve kadın kollarınca da desteklenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığınca da sağlanan ulaşım ve yiyecek desteği ile gerçekleşti. Büyükşehir Belediyesi Yassıca ada ulaşımı için gemi ve otobüs tahsisi yanında sabah kahvaltısı için kumanya da verdi. Urla şube kadın kollarınca çocukların öğle yemekleri ve içecekleri karşılandı.

Urla Kızılay Şube Başkanı Nurgül saltık; "Türk kızılayının sunduğu hizmetler ve gerçekleştirdiği faaliyetlerde toplumun ihtiyaçları ve beklentileri en kısa zamanda en az kaynakla en kaliteli şekilde karşılayabilmek ve böylece topluma sundukları hizmetlerden duyduğu memnuniyeti arttırarak faaliyetlere katılımı en üst seviyeye çıkarmak için projeler şubemizin yöneticisinden çalışanına üyelerimizden gönüllülerimize tüm kızılay ailesi bünyesinde aynı ortak algı ve kaliteyle projelere katkıda bulunuyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi Türk Kızılayı Urla şube başkanlığı olarak çocuklarımıza yalnız değilsiniz diyerek çocuklarımız yüzsün ve mutlu olsun dedik. Katkılarından dolayı Urla belediyesi gençlik spor kulübü antrenörü Mehmet Yağız ve yardımcısı Mert Sakallı'ya, gençlik kolları başkanımız Hakan Altınovaya, Kadın Kolları Başkanımız Emine Kıpkıp nezdinde tüm kadın kollarımıza ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'na Kızılay ailesi olarak teşekkür ediyoruz." Dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urlalı Çocukların Deniz Sefası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement