Urlalı Lider Kadınlar Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Urlalı Lider Kadınlar Sertifikalarını Aldı

Urlalı Lider Kadınlar Sertifikalarını Aldı

Urla Belediyesi ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı işbirliğiyle yürütülen “Kadınlar İçin Liderlik Eğitim Programı” sertifika töreni Urla Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

08.06.2016 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urla Belediyesi ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı işbirliğiyle yürütülen "Kadınlar İçin Liderlik Eğitim Programı" sertifika töreni Urla Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. 36 kadın, Urla Belediyesi personeli Sosyolog Ferda Yapıcı Çelik kolaylaştırıcılığında Urla Merkez, Çeşmealtı ve Zeytinalanı'nda gerçekleşen eğitimlere katıldı.

Urla Belediyesi ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı işbirliğiyle yürütülen 'Kadınlar İçin Liderlik Eğitim Programı'nda 'Toplumsal cinsiyet eşitliği', 'Etkili iletişim', 'Kadın hakları', 'Ortak amacı nasıl belirleriz?', 'İyi bir liderde olması gerek özellikler' gibi konuların işlendiği eğitimler yatay liderlik anlayışıyla işlendi. Ast, üst ilişkisinin olmadığı, bir kişinin değil grubun ön planda olduğu, ortak sorunlara ortak çözüm önerileri sunabilme anlayışını içinde barındıran yatay liderlik anlayışı tüm kursiyerler tarafından benimsendi. Sertifika töreninde, 36 kadın Urla Atatürk Kültür Merkezi'nde sertifikalarını aldı.

"YA HEP BERABER YA HİÇBİRİMİZ"

Lider kadınlara sertifikalarını Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, meclis üyeleri Öğün Ünal ve Fatma Gürsoy taktim etti. Konuşma yapan Başkan Uyar, "Hepimiz lider kadınlarız. Bunu sertifikayla taçlandırmanız bizleri de çok mutlu etti. Siyasette öne çıkmamı kadınlar sağladı. Ben bir kadın dayanışması ürünüyüm. Biraz önce yatay liderlikten bahsettik. Çok doğru. Bir aktivist söylem de var. 'Kurtuluş yok tek başına. ya hep beraber ya hiçbirimiz.' Biz Urla'dan öyle bir ışık yakarız, değil İzmir'i Türkiye'yi aydınlatırız. Gözlerinizde öyle güzel bir ışık ve gülümseme var ki. Bana 'enerjini nereden alıyorsunuz?' diye soruyorlar. İnanın ben enerjimi sizlerden alıyorum. Hepinize teker teker teşekkür ediyorum" sözlerine yer verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urlalı Lider Kadınlar Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement