Uşak Belediyesi Kurtuluş ve Demokrasi Şehitleri Turnuvası - Son Dakika
Spor

Uşak Belediyesi Kurtuluş ve Demokrasi Şehitleri Turnuvası

Uşak Belediyesi Kurtuluş ve Demokrasi Şehitleri Turnuvası

Uşak Belediyesi Kurtuluş ve Demokrasi Şehitleri Basketbol Turnuvası'nın tanıtımı yapıldı.

08.09.2016 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Belediyesi Kurtuluş ve Demokrasi Şehitleri Basketbol Turnuvası'nın tanıtımı yapıldı.

Muratbey Uşak Basketbol Takımı'na kulüp binası olarak kullanım için devredilen İslamoğlu Kültür Evi'nde gerçekleştirilen tanıtıma, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Muratbey Uşak Kulübü Başkanı Ömer Özden ve takımın başantrenörü Ozan Bulkaz ile turnuvada mücadele edecek ekiplerden Best Balıkesir'in başantrenörü Mete Babaoğlu katıldı.

Uşak Belediye Başkanı Cahan, bu akşam başlayacak turnuvaya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Muratbey Uşak'ın, kenti en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Cahan, "Sezon açılışında Uşak'ta basketbol takımımızla diğer takımları bir araya getirelim istedik. Bugün başlayacak turnuva inşallah hayırlara vesile olur. Ligde takımımıza ve misafir takımlara başarılar diliyorum." diye konuştu.

Muratbey Uşak Başantrenörü Bulkaz ise turnuvayı düzenledikleri için Belediye Başkanı Cahan'a teşekkür etti.

Uşak Belediyesinin, İslamoğlu Kültür Evi'ni Muratbey Uşak'a kulüp binası olarak devrettiğini, bu nedenle bugünün kendisi için önemli olduğunu dile getiren Bulkaz, "Son zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı bu turnuvanın anlamı çok büyük. Ayrıca benim için bugün farklı bir anlam taşıyor. 15 yıldır takımın başındayım. Ama 15 yıldır kulüp binası olmayan bir kulübümüz vardı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan sayesinde artık bir kulüp binamız oldu. Bu nedenle çok özel bir gün. Umarım yapılacak turnuva ile güzel bir hafta sonu geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

Best Balıkesir Başantrenörü Babaoğlu ise bu turnuvada yer almanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Takımımız ile Muratbey Uşak arasında gerçek bir dostluk var. Sporun özünde bu dostluk yatar. Ülkemizin zorlu dönemden geçtiği bu günlerde, vatan için canını vermiş şehitlerimize rahmet diliyorum, yaralanmış gazilerimize acil şifalar diliyorum. Uşak'ın basketbolda yaptıklarını biliyoruz. Anadolu'nun çok güzel bir sesi oldu. Kendilerini kutluyorum."

Anahtar, törenle teslim edildi

Konuşmaların ardından, Uşak Belediye Başkanı Cahan, Muratbey Uşak Kulübü Başkanı Özden'e İslamoğlu Kültür Evi'nin anahtarını teslim etti.

Törene, Best Balıkesir ile Muratbey Uşak basketbol takımlarının yöneticileri ve oyuncuları da katıldı.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı'nın, organizasyona gelirken aracın yolda arıza yapmasından dolayı tanıtıma katılamadığı belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Uşak Belediyesi Kurtuluş ve Demokrasi Şehitleri Turnuvası - Son Dakika


Advertisement