Uşak Belediyesi'nin Yeni Markası; "Çayzade" - Son Dakika
Yerel

Uşak Belediyesi'nin Yeni Markası; "Çayzade"

Uşak Belediyesi\'nin Yeni Markası; "Çayzade"

Uşak Belediyesi kendi işletmeciliğinde yeni bir markanın açılışını gerçekleştirdi.

29.10.2014 22:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Belediyesi kendi işletmeciliğinde yeni bir markanın açılışını gerçekleştirdi.

Tiritoğlu Parkı içinde Çayzade isimli kafeterya belediye anlayışı ile hizmete açıldı. Açılışa Uşak Valisi Seddar Yavuz'un yanı sıra, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, CHP Uşak milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Yusuf Yalçın, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Bayram, Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Bursal, Beleidye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ ve Erol Korkmaz, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan amaçlarının kentin faydalanacağı sosyal alanlar oluşturmak olduğunu iletti. Bu bağlamda belediyenin hizmet anlayışı ile Uşak'ın en işlek noktalarından birisi olan İsmetpaşa Caddesi'nde işletmeyi hizmete açtıklarını kaydeden Cahan, "İlimizde sosyal alanlar konusunda sıkıntılar yaşanıyordu. Özellikle İsmetpaşa Caddesi'nde bulunan vatandaşlarımız bizlerde bu yönde isteklerde bulunuyordu. Biz de beleidye olarak Tiritoğlu parkımızın içinde kaliteli ve ekonomik bir işletme açmak istedik. İsmini de tamamen bizim özümüzde yer alan çay kültüründen esinlenerek koyduk" dedi.

Açtıkları kafeteryanın güderek daha da iyi hale geleceğinin altını çizen Cahan, bu konuda modernizasyonun devam ettiğine dikkat çekti. Çayzade ismini marka yapmak istediklerini de aktaran Cahan, "İlimizin marka değerlerinin yanında marka işletmelerinin de olması gerekiyor. Biz bu konuda belediye olarak öncülük edeceğiz. Çayzade ismi ile devam eden işletmemiz profesyonel ve kaliteli bakış açısı ile kısa sürede dikkat çekecek" ifadesini kullandı. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak Belediyesi'nin Yeni Markası; 'Çayzade' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement