Uşak Belediyesi Şehrin Mega Projesinde Çalışmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Uşak Belediyesi Şehrin Mega Projesinde Çalışmaya Devam Ediyor

Uşak Belediyesi Şehrin Mega Projesinde Çalışmaya Devam Ediyor

Uşak Belediyesi bir yandan darbeye karşı toplanan vatandaşlara hizmet verirken diğer yandan kentin mega projesi Kent Park’ta adım atmaya devam ediyor.

26.07.2016 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Belediyesi bir yandan darbeye karşı toplanan vatandaşlara hizmet verirken diğer yandan kentin mega projesi Kent Park'ta adım atmaya devam ediyor.

Kent Park Projesi'nde de her gün bir aşama kaydediliyor. Proje kapsamında yıkılacak ve Bir Eylül Sanayi Sitesi yanında yeni yerinde hizmet verecek Endüstri Meslek Lisesi'nin atölye kısımlarının bitirilmesi adına olumlu gelişmeler yaşanıyor.

Konuyla ilgili olarak "Geceleri demokrasi nöbeti tutarken, gündüzleri de belediye projelerimiz tüm hızıyla sürüyor" diyen Başkan Cahan; " İlimizin her yönüyle gelişmesi ve değişmesi adına elimizden gelen ne varsa yapıyoruz. Özellikle mega projelerimizle kentimizin imajını ve ufkunu değiştiriyoruz. Bu konuda önem verdiğimiz çalışmaların arasında Kent Park Projesi de yer alıyor. Projemizde her anlamıyla somut gelişmeler var. Proje sınırları içinde yer alan resmi kurumların yıkılması ve başka bölgelerde yenilerinin yapılması çalışmaları kapsamında da güzel işler oluyor. Bunlardan birisi de Endüstri Meslek Lisesi ile ilgili çalışmalardır. Okulumuzun yeni binası bitmekle birlikte atölyelerini de belirli aşamaya getirdik" ifadesini kullandı.

"BELEDİYEMİZ İLİMİZ, MEMLEKETİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN ELİNDEN NE GEREKİYORSA YAPMAYA HAZIRDIR"

Uşak Belediyesinin ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiği bu dönemde bile çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Cahan; "Belediyemiz ilimiz, memleketimiz ve ülkemiz için elinden ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Nitekim ülkemizin demokrasisi için geceleri demokrasi nöbetlerinin organizasyonunu yaparken, gündüzleri de projelerimizin yürümesi adına her anlamda çalışıyoruz. Kısacası geleceğimizin teminatı olan yeni nesiller için maddi ve manevi elimizden gelenin fazlasını gerçekleştiriyoruz" dedi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak Belediyesi Şehrin Mega Projesinde Çalışmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement