Uşak Çaresiz Koca Oğluyla Kayıplara Karışan Karısını Arıyor - Son Dakika
Güncel

Uşak Çaresiz Koca Oğluyla Kayıplara Karışan Karısını Arıyor

Uşak Çaresiz Koca Oğluyla Kayıplara Karışan Karısını Arıyor

Uşak'ın Sivaslı İlçesi'nde yaşayan 26 yaşındaki Recep Kaya, bir hafta önce hastaneye giden ve sonrasında kayıplara karışan eşi ile oğlunu arıyor.

17.03.2015 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ın Sivaslı İlçesi'nde yaşayan 26 yaşındaki Recep Kaya, bir hafta önce hastaneye giden ve sonrasında kayıplara karışan eşi ile oğlunu arıyor. Çaresiz halde olduğunu söyleyen Kaya, karısı ile çocuğunun hayatından endişe ettiğini belirterek gören ya da yerini bilenlerin polisi aramasını istedi.

Sivaslı'ya bağlı Cinoğlu Köyü'nde yaşayan Recep Kaya, vatani görevini yaptıktan sonra bir yakınlarının aracılığıyla Hatay'dan Rahime Kaya (22) ile beş yıl önce evlendi. Kaya çiftinin, şimdi 4 yaşında olan Ahmet Kaya ismini verdikleri bir çocuğu dünyaya geldi. Karısıyla mutlu bir birliktelikleri olduğu belirtilen Kaya, kadın hastalıkları nedeniyle rahatsızlanan eşi Rahime Kaya'yı geçen 9 Mart pazartesi günü oğlu Ahmet Kaya ile birlikte Sivaslı Devlet Hastanesi'ne götürdü. Eşi muayene olurken ev ihtiyaçları için hastaneden ayrılan Recep Kaya, geri döndüğünde eşinin buradan ayrıldığını öğrendi. Eve giden ancak eşini burada da bulamayan Recep Kaya, çocuğuyla birlikte Rahime Kaya'nın geri dönmemesi üzerine polise kayıp başvurusunda bulundu.

VATANDAŞLARDAN YARDIM İSTEDİ

Geçen zamana rağmen karısından haber çıkmadığını söyleyen Recep Kaya, Aramızda hiçbir sorun yoktu. Bir hafta önce rahatsızlandı. Bende hastaneye götürdüm. Eşimi hastaneye bıraktıktan sonra ilçenin pazarı olduğu için ben çarşıdan alışverişi yaparak geri döneyim dedim. ve İşimi bitirip hastaneye geri döndüğümde eşim ve oğlum yoktu. Doktora muayene olmuş tahlillerini de vermiş ondan sonra da hastaneden ayrılmış. Nereye gitti, neden gitti anlamış değilim. Sivaslı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundum ama bir sonuca ulaşamadım. Eşimin Hatay'da ki ailesini ve yakınlarını da aradım onlarda haberlerinin olmadığını söyledi. Eşimden ve çocuğumdan bir haftadır haber alamıyorum. Eşimi ve çocuğumu gören veya yerini bilenlerin en yakın polis merkezine giderek ihbarda bulunmalarını istiyorum. Eşimin ve çocuğumun hayatından endişe ediyorum dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak Çaresiz Koca Oğluyla Kayıplara Karışan Karısını Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement