Uşak İl Genel Meclisinde Şaşırtan Talepler - Son Dakika
Güncel

Uşak İl Genel Meclisinde Şaşırtan Talepler

Uşak İl Genel Meclisinde Şaşırtan Talepler

Uşak İl Genel Meclisinde dün yapılan oturumda AK Parti'li İl Genel Meclisi üyesi Abdülkadir Kılınç basını eleştirdi.

19.11.2014 21:29  Güncelleme: 08:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak İl Genel Meclisi'nde dün yapılan oturumda Ak Partili İl Genel Meclisi üyesi Abdülkadir Kılınç basını eleştirdi, CHP'li İl Genel Meclisi üyesi Veli Özer'de trafikte ayrıcalık istedi. Halka hizmet için koltukları dolduran iki meclis üyesinin talepleri şaşırttı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'nün faaliyet ve projeleri konusunda İl Genel Meclisi üyelerine sunum yapan Emniyet Müdürü Ogün Toprak, bazı il genel meclisi üyelerinin ilginç talepleri karşısında zor anlar yaşadı. Emniyet Müdürü Ogün Toprak'ın sunumunun ardından söz alan CHP'li İl Genel Meclisi Üyesi Veli Özer meclis üyelerine trafikte ayrıcalık isterken, Ak Partili İl Genel Meclisi Üyesi Abdülkadir Kılıç ise Türkiye'deki basın sektörüne sitem etti. Emniyet Müdürü Toprak'tan il genel meclisi üyelerine trafikte ayrıcalık tanınmasını isteyen CHP'li İl Genel Meclisi Üyesi Veli Özer, "İl Genel Meclisi üyeleri olarak bazen dalgın ve sıkıntılı oluyoruz. Zaman zaman emniyet kemerini takmıyoruz veya kırmızı ışıkta geçtiğimiz oluyor. Bir ayrıcalık istemiyoruz, ama biz halk için çalışıyoruz. Biraz ayrıcalık olsun yani. Bizler burada emek sarf ediyoruz" dedi.

"HABERLER KISA VE ÖZ VERİLSİN"

15 yıl yurtdışında kaldığını belirten Ak Partili İl Genel Meclisi Üyesi Abdülkadir Kılınç, Emniyet Müdürlüğü'nün sunumunda basın dersi verdi. Yurtdışındaki yerel, özel ve devlet yayınlarının haberleri çok kısa ve öz verdiğine dikkat çeken Kılınç, Emniyet Müdürü Ogün Toprak'a hitaben yaptığı konuşmada, "15 yıl yurt dışında kaldım. Orada basın mensupları haberleri kısa, öz verir. Bir daha da aynı haberi vermez. Ben Türkiye'deki basın mensuplarına sitem ediyorum. Bir haberi, kazayı, hırsızlığı veya değişik bir olayı halk televizyonlarda izliyor. Bu size emniyet açısından artımı yoksa eksimi getiriyor. Bu haberler insanların psikolojisini bozuyor. Olaylarla bizim ne alakamız var. AB'ye gireceksek basın olayları insanlara kısa yazmalı, öz vermeli" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Ogün Toprak ise gelen talepler karşısında ne yapacağını düşünürken, yardımına İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar yetişti. Nacar, "Öncelikle bizler insanlara örnek olmalıyız" diyerek gelen taleplere son noktayı koydu. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak İl Genel Meclisinde Şaşırtan Talepler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement