Uşak Protokolünün Ramazan Bayramı Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Uşak Protokolünün Ramazan Bayramı Ziyaretleri

Uşak Protokolünün Ramazan Bayramı Ziyaretleri

Uşak'ta Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programlar kapsamında protokol şehit ve gazileri unutmadı.

09.08.2013 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programlar kapsamında protokol şehit ve gazileri unutmadı. Program kapsamında çeşitli yerler ziyaret edildi.

Şehitlik ziyaretleri ile başlayan Ramazan Bayramı programları kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlere Vali Mehmet Ufuk Erden'in yanı sıra Milletvekilleri Mehmet Altay, Uşak İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Osman Küçük, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Bursal, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Vali Yardımcıları İsmail Gürsoy, Ferhat Kurtoğlu, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, İl Müftüsü Fuat Altındaş, şehit yakınları, askeri erkan, emniyet mensuplar ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Vali Erden tören ve ziyaretlerde yaptığı konuşmada mübarek bir ayı geride bırakıp milletçe bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti.

Ramazan Bayramının ilk günü sabahı Vali Mehmet Ufuk Erden ziyaretler öncesi Öğretmenevi'nde yapılan il protokolü bayramlaşma töreninde, halkın huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli önlemlerin alındığını belirterek, Uşak halkının bayramını kutladı.

Vali Mehmet Ufuk Erden ve beraberindeki heyet, bayramlaşma töreninin ardından İl Jandarma Komutanlığı, Çocuk Yuvası, İl Emniyet Müdürlüğü, Huzurevi ve Uşak Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyaret etti. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak Protokolünün Ramazan Bayramı Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement