Uşak Sportif Galibiyet İstiyor - Son Dakika
Spor

Uşak Sportif Galibiyet İstiyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesporu konuk edecek Uşak Sportif'in Başantrenörü Mehmet Kabaran, eksik oyuncularına rağmen kazanmak istediklerini söyledi.

16.10.2014 17:18  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Ligi'nde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek Uşak Sportif'in başantrenörü Mehmet Kabaran, eksik oyuncularına rağmen kazanmak istediklerini söyledi.

Kabaran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, cumartesi günkü maça hazır olduklarını ifade etti. İyi bir takım olduklarını ancak Türkiye kupasında istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını kaydeden Kabaran, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla çıkışa geçeceklerine inandığını belirtti.

Bu hafta kendi seyircileri önünde ilk defa sahaya çıkacaklarını hatırlatan Kabaran, şöyle konuştu:

"Bu maç bizim için çok önemli. Asıl rakibimiz olan bir takımla oynayacağız. Kazanmak istiyoruz. Kendi seyircimiz önünde galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. Orhan ve İbrahim'in sakatlıkları sürüyor. Onların olmaması elbette bizi zorlayacak. Oynayan arkadaşlar eksikleri aratmayacak diye düşünüyorum. Bütün Uşak halkını maça bekliyoruz" dedi.

Uşak Sportif ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, cumartesi günü saat 17.00'de Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda karşılaşacak. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Uşak Sportif Galibiyet İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement