Uşak Sportif'i Üzen Sakatlık - Son Dakika
Yerel

Uşak Sportif'i Üzen Sakatlık

Uşak Sportif\'i Üzen Sakatlık

Spor Toto Basketbol Ligi’nde, geçtiğimiz hafta sonu Uşak Sportif deplasmanda Banvit’i 73-67 mağlup ettiği maçta sakatlanan Harrison’un ayağında kırık tespit edildi.

17.11.2015 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Basketbol Ligi'nde, geçtiğimiz hafta sonu Uşak Sportif deplasmanda Banvit'i 73-67 mağlup ettiği maçta sakatlanan Harrison'un ayağında kırık tespit edildi.

Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, maçta sakatlanan Harrison'un ayağında kırık tespit edildiğini açıkladı. Ligin en zor deplasmanlarından birinde mücadele ettiklerini vurgulayan Bulkaz, "Harrison'un ikinci periyotta oyundan çıkması sonrası muazzam bir takım oyunu ve kenetlenme oldu. Oyuncularımız muhteşem bir galibiyet aldı ancak, Harrison'un ayağındaki kırık, galibiyet sevincimizi gölgeledi" şeklinde konuştu.

Uşak Sportif Yönetim Kurulu Başkanı Arif Akçakaya ise, yaptığı açıklamada; "Oynadığımız 5 müsabakadan 4'ünü kazandık. Bu büyük bir başarıdır. Seriyi bozmamak için daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Oyuncularımızı, teknik kadromu ve yönetimimi tebrik ediyorum. Beraberliğimizin bizi üst sıralara taşıyacağına inanıyorum. 22 Kasım Pazar günü Uşak Üniversitesi'nde Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol ile oynayacağımız müsabakada salonu dolu görmek, taraftarımızla tek yürek olup bir galibiyet daha almak istiyoruz. Bu gururu bize yaşatan ve destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak Sportif'i Üzen Sakatlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement