Uşak Sportif Siauliai'yi Yenerek Şansını Sürdürmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Uşak Sportif Siauliai'yi Yenerek Şansını Sürdürmek İstiyor

Uşak Sportif Siauliai\'yi Yenerek Şansını Sürdürmek İstiyor

Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz "Yarın karşılaşacağımız Litvanya ekibi Siauliai karşısında galip gelip, gruptaki şansımızı artırmak istiyoruz" dedi.

18.11.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, FIBA Eurochallenge Kupası H Grubu'nda karşılaşacakları Litvanya ekibi Siauliai karşısında galip gelip, gruptaki şanslarını artırmak istediklerini bildirdi.

Uşak Sportif, Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda yarın oynanacak maçın hazırlıklarını Bulkaz gözetiminde sürdürdü.

Ozan Bulkaz, gazetecilere açıklamasında, zorlu Sibirya yolculuğu ve ardından Eskişehir deplasmanın getirdiği yorgunluğu yeni attıklarını belirtti.

Oynadıkça açılan, sertleşen ve mücadele gücü artan bir takım olduklarını ifade eden Bulkaz, şöyle konuştu:

"Her geçen gün daha iyi defans yapıyoruz. Agresif müdafaa, bizim kimliğimiz. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Evimizde kaybetmemek bizim için önemli. Yarın karşılaşacağımız Litvanya ekibi Siauliai karşısında galip gelip, gruptaki şansımızı artırmak istiyoruz. Evimizde galip gelip ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz."

Genel Menajer Fatihan Erdoğan ise sakatlığı bulunan Orhan dışında maça tam kadroyla çıkacaklarını kaydederek, "Galip gelmek için sahada her şeyi yapacağız" dedi.

Uşak Sportifli oyuncu Sertaç Şanlı ise grup lideriyle önemli maça çıkacaklarına işaret ederek, "Hazırlıklar iyi gidiyor. Eskişehir galibiyeti, bizi olumlu etkiledi. İyi çalışıyoruz. İlk üç hafta şansızlıklar oldu, oynadıkça hatalarımızı azalttık ve daha iyi mücadele etmeye başladık. Yarın galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Uşak Üniversitesi Spor Salonu'ndaki maç, yarın saat 19.00'da başlayacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Uşak Sportif Siauliai'yi Yenerek Şansını Sürdürmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement