Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz Açıklaması - Son Dakika
Spor

Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz Açıklaması

Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz Açıklaması

Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, play-off ve Avrupa Kupası maçları oynayacaklarını söyledi.

13.04.2014 19:42  Güncelleme: 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beko Basketbol Ligi'nin 26. haftasında Torku Konya Selçuk Üniversitesi'ni mağlup eden Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, play-off ve Avrupa Kupası maçları oynayacaklarını belirterek bunun kent tarihinde bir ilk olduğunu söyledi.

Bulkaz, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, iki haftadır takımın iyi oynadığını fakat mağlup olduğunu, Konya'nın da ligin sonuna doğru çok iyi performans göstermeye başladığından dolayı maçın sert geçeceğini tahmin ettiklerini söyledi.

Oyuncuların verdiği mücadeleden memnun olduğunu ifade eden Bulkaz, "Uşakımız'ın tarihine bir ilk daha yazdık, Uşak play-off ve Avrupa Kupası'nda oynayacak. Çok mutluyuz, gururluyuz, Allah'a binlerce şükürler olsun" diye konuştu.

Uşak Sportifli oyuncu Erdinç Balto da maçın ilk yarısında başa baş bir mücadele olduğunu belirterek, "Play-off'u garantilemek için kazanmamız gereken bir maçtı, başardığımız için mutluyuz" dedi.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Başantrenörü Aziz Bekir ise takım olarak çok büyük bir mücadele verdiklerini ancak bunun skora yansımadığını söyledi.

Bekir, şöyle konuştu:

"Son çeyrekte Uşak çok agresif ve iyi oynadı, bize 18 top kaybettirdi ve maçın kaderi değişti. Top kayıplarıyla kolay sayı ürettiler ve maç koptu gitti. Önümüzdeki maçları kazanıp ligde kalmayı hedefliyoruz. Uşak'a play-off'da başarılar diliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement